Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyedülálló anyák, erre,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló anyák, erre, milyen reakciótok lenne?

Figyelt kérdés

Megismersz valakit, aki eddig minden téren a legjobb pasi, akivel összehozott a sors. Mondja, és érzed is, hogy komolyan tervez veled.

Viszont nem akarja a gyerekedet nevelni, így tesz egy ajánlatot.

Passzold le a gyereket, egy bentlakásos helyre, vagy a nagyihoz, vagy a tesódékhoz. Ő MINDENT fizet, ha kell a tesódék lakáshitelét, vagy lakbérét is, ha belemennek, hogy náluk lakik. Vagy ha nagyobb a gyerek/suliba megy, akkor bérel neki lakást.

2020. okt. 6. 14:16
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

"a legjobb pasi"

Az messze van az ilyen viselkedéstől.

2020. okt. 6. 15:19
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Én semmilyen okból nem adnám el a gyerekem.

Nem hiszem,hogy a gyerek örülne ha elpaterolnám az otthonából.Hiába van közelebb.

Illetve nem azzal szeretném megoldani a családom megélhetését,hogy eladom a gyerekem.Jézus.

2020. okt. 6. 15:21
 13/26 anonim ***** válasza:
95%

1. A gyerekem nem koleszból jár gimibe, és napi 20-20 percet buszozik. Szerintem nem megy tönkre benne, főleg, hogy a haverokkal van addig is, és út közben szédítik a csajokat.

2. Anyám nem kerül soha utcára, mert ha kell, akkor szorítok neki helyet, és támogatom. Ahogy ő is engem. Tudod, mint a normális családok általában.

3. A tesóm se fog utcára kerülni, teljesen rendezett körülmények között élnek a családjával.

4. Engem se érdekel a pasi xaros pénze, mivel van sajátom. Nem állítom, hogy évente kétszer nyaralunk, és csak 70 ezres cipőkben jár, de mindent megadok a gyerekemnek.

5. Nem hiszed el: van annak a gyereknek egy apja is! Ő is támogatja, neveli, és erősen van beleszólása, hogy hol fog élni vagy tanulni.

Ilyenekre, hogy szeretet és társai ki se térek, úgyse értenéd.

2020. okt. 6. 15:22
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

"Vagy a tesód/anyud számára a napi megélhetés/utcára kerülés veszélyét oldaná meg a dolog?"

Azt megoldjuk. Bocs, de egy tesó felnőtt ember, dolgozzon. Nem fogom miatta kidobni a gyerekem.

A gyereknek meg nagyon nem érdeke, hogy megszabaduljon tőle az anyja.

Arról nem is beszélve, hogy micsoda kiszolgáltatottsággal jár egy ilyen. És ha a pasi lelép? Akkor jöhet vissza a gyerek? Mit fog szólni szerinted?

Egy ilyen pasi nem hogy nem tökéletes, hanem egy utolsó valaki.

2020. okt. 6. 15:24
 15/26 anonim ***** válasza:
82%
Egy ilyen gondolat bárkitől, nem fér bele a legjobb pasi kitételbe, te butus.
2020. okt. 6. 15:42
 16/26 anonim ***** válasza:
0%
Benne lennék.
2020. okt. 6. 15:54
 17/26 anonim ***** válasza:

Azsiaban sokszor elofordul, hogy a magara maradt holgyemeny "elgajdeszolja" a gyerek(ek)et, hogy legyen eselye az ujrahazasodasra. Thaifoldon vagy buddhista szerzetes lesz, vagy a katonasaghoz szokott kerulni a gyerkoc :)

36F incel

2020. okt. 6. 16:09
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Ja, egyes ázsiai országokban elabortálják a lány magzatot vagy megölik a lány gyereket, illetve már 9 évesen kiházasítják a gyerekeiket. Ettől még itt nem ez a módi.
2020. okt. 6. 16:29
 19/26 A kérdező kommentje:

18.-nak.

A 17. arra céloz, hogy nem mindenki pénzes idehaza sem. Ráadásul gyakorlatilag a gyerek miatt inkább egyedül maradsz évekig - évtizedekig, ha nem kell egy pasinak sem?

2020. okt. 6. 16:32
 20/26 anonim ***** válasza:
78%

Igen, én is egyedül élek hat éve egyedülálló anyaként. Mert csak olyannal jönnék össze, akivel nemcsak a kölcsönös vonzalom van meg, hanem a gyerekemmel is el tudják fogadni, sőt, szeretni egymást. Ha nem lesz ilyen, egyedül maradok. És? Probléma? Nekem nem.

Attól meg, hogy valaki szegény, még nem fog a gyerekéről lemondani, pláne valami kan kedvéért. Vannak ilyen hulladék nők, de ez ritka.

2020. okt. 6. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!