Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még normális egyedülálló nők? De legalább testileg-lelkileg egészségesek?
Kicsit több mint két éve vagyok fenn társkereső oldalakon,és azt vettem észre,hogy a szingli nők többsége nem kicsit beteg.
Minden második adatlap nyolc-kilenc különböző egzotikus országban,vagy milliós nagyságrendű nyaraláson készült szelfivel van dekorálva.
Húsz százalék egy jakuzánál is jobban ki van tetoválva és/vagy száz lóerős motort vezet.
Negyven százalék formátlanra hízott családanya,vagy aggszűz fennen hangoztatja,hogy semmi igénye a szexre.
Tizenöt százaléknak akkora bibircsókok vannak a pofáján mint a vasorrú bábának.
Harminc százalék;nyíltan egy pszichopata tulajdonságait keresi az ideális férfiban.
(Tudom,több mint 100% mert átfedések vannak a csoportok között)
Komolyan, ennyire nincs realitásérzékük,és önkontrolljuk a 27-39 éves csajszinak?
Oh mister tökéletes, azért kíváncsi vagyok a nők fordítottan hogy látják ugyanezt a helyzetet a társkeresőkön fent lévő pasikról 😄
Egyébként most statisztikát vezetsz arról akik nem tetszenek, vagy azokra koncentrálod inkább az idődet akik tetszenek? Senki sem tart pisztolyt a fejedhez, hogy mindenkire ráírj / jobbra húzd. Anno amikor a netről ismerkedtem 100 reglapból ha 1 felkeltette az érdeklődésemet. Sziszifuszi munka volt, de megérte - mondjuk nem is a sültgalambot vártam a számba.
Női oldalról a pasiknál ugyanezt látni. 😀 Én örülök, ha valakit jobbra lehet húzni de komolyan. 😅
27 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!