Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még normális egyedülálló nők? De legalább testileg-lelkileg egészségesek?
Kicsit több mint két éve vagyok fenn társkereső oldalakon,és azt vettem észre,hogy a szingli nők többsége nem kicsit beteg.
Minden második adatlap nyolc-kilenc különböző egzotikus országban,vagy milliós nagyságrendű nyaraláson készült szelfivel van dekorálva.
Húsz százalék egy jakuzánál is jobban ki van tetoválva és/vagy száz lóerős motort vezet.
Negyven százalék formátlanra hízott családanya,vagy aggszűz fennen hangoztatja,hogy semmi igénye a szexre.
Tizenöt százaléknak akkora bibircsókok vannak a pofáján mint a vasorrú bábának.
Harminc százalék;nyíltan egy pszichopata tulajdonságait keresi az ideális férfiban.
(Tudom,több mint 100% mert átfedések vannak a csoportok között)
Komolyan, ennyire nincs realitásérzékük,és önkontrolljuk a 27-39 éves csajszinak?
Én csak a kérdésre válaszolnék. Igen vannak. Én 40 körülieket ismerek akik pontosan ugyanebben a helyzetben vannak, és hasonló dolgokat mondanak a férfiakról. Amelyik nem lelkileg sérült az alkoholista.
Azoknak pedig azt hiszik hogy egy szingli tehet róla higy az az nem veszi figyelembe hogy nem mindenki jár pl szórakozóhelyekre, és nem mindenkinek megy a spontán ismerkedés idegenekkel. Mert vannak olyanok is akik akkor is fel tudnak szedni valakit ha leugranak a boltba. De nem mindenki ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!