Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik itt nap mint nap kioktatják az egyedülálló férfiakat, belegondoltak abba akár egyszer is, hogy hogyan élnék akár egész életüket pár nélkül?
Én gazdag vagyok, de pontosítanám amit írtál: A pénz nem számít, ha nincs.
Azért osztják az észt, mert ezek az emberek a legönzőbb, legnárcisztikusabb emberek. Ha valaki lekever nekik 1 pofont, még abból is azt hozzák ki, azért történt mert a másik szr. Nem kell foglalkozni velük, sőt a nőkkel sem. Amelyik kapcsolatot akar veled, az kezdeményez, amelyik nem az ha vért izzadsz se fog akarni semmit, szóval felesleges. Egyébként meg ha átnézel rajtuk, az dühíti őket, mert egyetlen 1 dolog körül forog az életük: önmaguk, a kinézetük, és minden amit ezzel megkaphat. Képzeld el, ha nincs másod csak pénzed, s valakit ez nem érdekel, nem dühítene? :) Dehogynem...
Én nőként amúgy is gondolkodtam egy időben, hogy elmegyek apácának, szóval akkor elmennék és remélhetőleg több időm és lehetőségem lenne a kutatásra, tudományos munkára. Szóval nem feltétlenül bánnám.
Nyilván minden élethelyzet más, nem szabad általánosítani. Nekem több ismerősöm van, akik pár nélkül élnek és boldogabbak, mint sok családos. Azt viszont biztosan mondhatom, általánosítás nélkül, hogy mindig jobb egyedül, mint egy rossz párkapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!