Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy incel és átlag nő testet cserélne egy évre akkor vajon a nő már jobban megértené milyen pokoli kínokat kell kiállnia nap mint nap egy incelnek?
Miért kéne, hogy érdekeljen, hogy egy random nő milyen elvárásokkal rendelkezik. Nem Én vagyok a pszichológusa.
Csak a saját elvárásait tudja mondani, de miköze az Ő elvárásainak, ahhoz, hogy nincs barátnőm? Vagy akkor semmi értelme a mondatának, hogy azért nincs barátnőm, mert intelligencia deficites vagyok. Hiszen ez csak nála gáz.
Azért az emberek nagy része tud általánosságban is beszélni, nem csak magáról.
33, ha általánosságban minden nőnek tetszeni akarsz, akkor esélyed sincs. Erre konkrétan egyetlen ember sem képes.
Párkeresésnél az a lényeg, hogy a kiszemeltnek legyél szimpatikus, mindneki más le van tojva.
Egyébként az érzelmi intelligencia baromi nagy részt vállal a társkeresésben, tekinetve, hogy a szociális készségekhez elengedhetetlen, azok nélkül meg nem tudsz érdemi kapcsolatot kialakítani más emberekkel.
Menstruáció? A szülés állítólag sokkal jobban fáj.
És sok nő mondta már, hogy inkább szülne még egyet, csak veseköve ne legyen még egyszer. És én férfiként túléltem már párszor a vesekövet, szóval szerintem egy férfi túl tudná élni, ha egy ideig nő lenne és meglenne neki.
#37 veseköved jó esetben max egyszer van az életben, vagy legalábbis nagyon-nagyon ritkán (reméljük).
És az nőknek is lehet meg férfiaknak is, egyik nemet sem preferálja jobban.
Mensije meg a nőknek minden egyes hónapban van, szóval minden hónapban kénytelenek újra és újra elszenvedni ugyanazt, pár órán vagy pár napon keresztül.
Szóval rohadt vicces, mikor így próbáljátok összehasonlítgatni azt, amit nem lehet és felesleges. Fogadjátok el, hogy a nők élete mindig nehezebb, ha összehasonlítjuk egy hasonló alapról induló férfiéval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!