Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy incel és átlag nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy incel és átlag nő testet cserélne egy évre akkor vajon a nő már jobban megértené milyen pokoli kínokat kell kiállnia nap mint nap egy incelnek?

Figyelt kérdés
és az 1 év utén miután visszakerült a testébe már összejönne az incelekel?
2023. aug. 9. 13:07
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem mindenki azt tudja megmondani, hogy neki mire van szüksége, mivel általánosságban senki sem lát rá minden nő elvárásaira. Bocs, de mindent elárul az a válasz is, hogy kit érdekel, hogy egy adott nőnek milyen elvárásai vannak...
2023. aug. 9. 16:03
 32/61 anonim ***** válasza:
16%
Brü, minden második hsz, menstruáció. Én meg rákos voltam, na mikor lenullázódik az immunredszeretek és beadtok magatoknak két-három Zarzio injekciót, azt a fájdalmat próbáljátok ki. Aztán persze van rosszabb is, pl ha élve megnyúznak meg ilyenek.
2023. aug. 9. 16:12
 33/61 LuckyLevi ***** válasza:
8%

Miért kéne, hogy érdekeljen, hogy egy random nő milyen elvárásokkal rendelkezik. Nem Én vagyok a pszichológusa.

Csak a saját elvárásait tudja mondani, de miköze az Ő elvárásainak, ahhoz, hogy nincs barátnőm? Vagy akkor semmi értelme a mondatának, hogy azért nincs barátnőm, mert intelligencia deficites vagyok. Hiszen ez csak nála gáz.

Azért az emberek nagy része tud általánosságban is beszélni, nem csak magáról.

2023. aug. 9. 16:14
 34/61 anonim ***** válasza:
91%
Mi értelme általánosságban beszélni erről egyáltalán? Annak az egy nőnek az elvárásaival kellene mindenkinek foglalkozni, akivel kapcsolatban van, vagy szeretne lenni. Mit érdekel több millió random nő elvárása?
2023. aug. 9. 16:16
 35/61 LuckyLevi ***** válasza:
2%
A kedves nő általánosított. Aztán egyszer csak visszaváltott magára.
2023. aug. 9. 16:19
 36/61 anonim ***** válasza:
53%

33, ha általánosságban minden nőnek tetszeni akarsz, akkor esélyed sincs. Erre konkrétan egyetlen ember sem képes.

Párkeresésnél az a lényeg, hogy a kiszemeltnek legyél szimpatikus, mindneki más le van tojva.

Egyébként az érzelmi intelligencia baromi nagy részt vállal a társkeresésben, tekinetve, hogy a szociális készségekhez elengedhetetlen, azok nélkül meg nem tudsz érdemi kapcsolatot kialakítani más emberekkel.

2023. aug. 9. 16:19
 37/61 anonim ***** válasza:
16%

Menstruáció? A szülés állítólag sokkal jobban fáj.

És sok nő mondta már, hogy inkább szülne még egyet, csak veseköve ne legyen még egyszer. És én férfiként túléltem már párszor a vesekövet, szóval szerintem egy férfi túl tudná élni, ha egy ideig nő lenne és meglenne neki.

2023. aug. 9. 16:20
 38/61 LuckyLevi ***** válasza:
0%
#36 Hogy jön ez ide? Ha be akarsz szállni egy vitába olvasd el az előzményeket! Senki sem mondta, hogy meg akarok felelni bárkinek is.
2023. aug. 9. 16:27
 39/61 anonim ***** válasza:
46%
Intelligencia nemcsak az észbeli képességeket takarja, hanem az érzelmi intelligenciát is. Azért annak már csak van köze a kapcsolatokhoz, nemde?
2023. aug. 9. 16:44
 40/61 anonim ***** válasza:
67%

#37 veseköved jó esetben max egyszer van az életben, vagy legalábbis nagyon-nagyon ritkán (reméljük).

És az nőknek is lehet meg férfiaknak is, egyik nemet sem preferálja jobban.

Mensije meg a nőknek minden egyes hónapban van, szóval minden hónapban kénytelenek újra és újra elszenvedni ugyanazt, pár órán vagy pár napon keresztül.

Szóval rohadt vicces, mikor így próbáljátok összehasonlítgatni azt, amit nem lehet és felesleges. Fogadjátok el, hogy a nők élete mindig nehezebb, ha összehasonlítjuk egy hasonló alapról induló férfiéval.

2023. aug. 9. 16:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!