Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy incel és átlag nő testet cserélne egy évre akkor vajon a nő már jobban megértené milyen pokoli kínokat kell kiállnia nap mint nap egy incelnek?
Ha egy incel és egy átlag nő tudata helyet cserélne, a következő lenne:
A nő testben lévő incel teátrálisan haldokolva hisztizne az első menstruáció alatt és nem tudná kezelni a férfiak érdeklődését, mert ő ugye a nőkre vágyó, de továbbra is pusztulat incel maradna. És a leszbikus nőkkel se tudna mit kezdeni, mert a jelleme, belsője rohadt, hamar elhajtanák.
Az incel testébe került nőt is megviselné, hogy idegen, ellenkező nemű testben van, de mivel az ő jelleme nem okádék, mint az inceleknek, valahogy átvészelné ezt az évet. Persze mindkettőnek pszichológus kéne a testcsere okozta lelki sokk feldolgozásához, de az incel úgysem tenne semmit magáért (nem szokásuk), ezért még jobban süllyedne a hulladék emberek posványába.
Az incelek nem érdemelnek párkapcsolatot.
"addig az ő tudata valahol máshol dekkol. Nem engedném a testem és az életem közelébe."
De te is átveszed az incel teste és életét és helyette élsz szóval neki ugyanannyi joga van helyetted élni.
Nem tudom miben változna az életem, hiszen amúgy se prioritás a társkeresés az életemben :D
Nektek is a saját elmétek miatt kínszenvedés az élet, szóval ha megtarthatnám a saját öntudatomat, akkor simán ellennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!