Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy incel és átlag nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy incel és átlag nő testet cserélne egy évre akkor vajon a nő már jobban megértené milyen pokoli kínokat kell kiállnia nap mint nap egy incelnek?

Figyelt kérdés
és az 1 év utén miután visszakerült a testébe már összejönne az incelekel?
2023. aug. 9. 13:07
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
78%
Valószínűleg még ennél is kevésbé vágynék rá, ami már szinte lehetetlen is.
2023. aug. 9. 13:50
 12/61 anonim ***** válasza:
64%

Ha egy incel és egy átlag nő tudata helyet cserélne, a következő lenne:

A nő testben lévő incel teátrálisan haldokolva hisztizne az első menstruáció alatt és nem tudná kezelni a férfiak érdeklődését, mert ő ugye a nőkre vágyó, de továbbra is pusztulat incel maradna. És a leszbikus nőkkel se tudna mit kezdeni, mert a jelleme, belsője rohadt, hamar elhajtanák.

Az incel testébe került nőt is megviselné, hogy idegen, ellenkező nemű testben van, de mivel az ő jelleme nem okádék, mint az inceleknek, valahogy átvészelné ezt az évet. Persze mindkettőnek pszichológus kéne a testcsere okozta lelki sokk feldolgozásához, de az incel úgysem tenne semmit magáért (nem szokásuk), ezért még jobban süllyedne a hulladék emberek posványába.

Az incelek nem érdemelnek párkapcsolatot.

2023. aug. 9. 13:52
 13/61 A kérdező kommentje:

"addig az ő tudata valahol máshol dekkol. Nem engedném a testem és az életem közelébe."

De te is átveszed az incel teste és életét és helyette élsz szóval neki ugyanannyi joga van helyetted élni.

2023. aug. 9. 14:02
 14/61 A kérdező kommentje:
*testét
2023. aug. 9. 14:04
 15/61 anonim ***** válasza:
73%
Úúúú én mennék egy incel testébe (azt én se engedném, hogy közben ő az enyémbe menjen, legyen valahol tök máshol), és becsajoznék, amivel bizonyítanám, hogy nem a külsője az akadály. :D
2023. aug. 9. 14:11
 16/61 anonim ***** válasza:
20%
Nem védem a nyominger inceleket, de ez a "már az első menstruációnál meghalna" szöveg annyira szánalmas :D
2023. aug. 9. 14:16
 17/61 anonim ***** válasza:
77%
15#detto, edzenék tovább, egészségesen ennék, vennék normális ruhákat, amik tetszenek a nőknek, élvezném, hogy nincs menzi, tuti nem leszek terhes 😃 még tán plaztikáztatnék is kicsit ha nagyon gáz a helyzet, nőként is van rajtam pár javítás, nem riadok meg az ilyesmitől. Lehet egy év után mire találtam neki normális munkát és rendbetettem kívül-belül, vissza se adnám a testét 😄
2023. aug. 9. 14:19
 18/61 anonim ***** válasza:
67%

Nem tudom miben változna az életem, hiszen amúgy se prioritás a társkeresés az életemben :D

Nektek is a saját elmétek miatt kínszenvedés az élet, szóval ha megtarthatnám a saját öntudatomat, akkor simán ellennék.

2023. aug. 9. 14:25
 19/61 anonim ***** válasza:
74%
Incel testben, tehát hímneműként, körbeutaznám a világot és nem kéne tartanom attól, hogy megerőszakolnak. Rocker lennék és koncertekre járnék, szereznék barátokat és együtt mennénk fesztiválozni. Nem rinyálnék a csajok miatt, mert valószínűleg az én intelligenciámmal nem lenne gond becsajozni :)
2023. aug. 9. 14:26
 20/61 LuckyLevi ***** válasza:
11%
#19 Csajként is körbeutazhatod a világot, ez a 21. század. Fura, hogy egy ilyen kivételes ember azt gondolja, hogy nem utazhat, mert megerőszakolják. Mondjuk az is érdekes, hogy ilyen szellemi magaslatokon, olyan dolgok között talál korrelációt, ahol nincs. Intelligencia és csajozasi képesség.
2023. aug. 9. 15:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!