Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy incel férfi testet cserélne egy chadel akkor megoldodnának a csajozási gondjai?
Nem.
A múltkor láttam egy ilyen tipikus, 20 év körüli incel csávót. Az anyukájával várt a villamosra a megállóban. Na nem volt a fazon egy férfiszépség (szemüveges, nyomi, hosszúkás koponya, előreálló fogak, csapott áll), de ami igazán lúzerré tette, az a viselkedése volt. A muter igazgatta a csávesz sapkáját, ugráltatta a tagot, az meg ilyen nyafogó, hisztis incel-hangon válaszolgatott.
Ha az incel egyszerre egy atom testet kapott volna, attól még a viselkedése ugyanolyan férfiatlan, tutyimutyi marad, és a nők kb. öt perc alatt rájönnek, hogy komoly gondok vannak a taggal.
ismerek én is ilyen csávót de ettől még iszonyat rendes a pali ennyiből megítélni valakit .....nagy hiba
ne meg mi a fene ez az incelezés
Komolyan egyre inkább csalódok az emberekben főleg a nőkben,bár a való életben nem találkoztam még olyan nővel mint itt szóval lehet csak az oldal teszi.
"de ettől még iszonyat rendes a pali ennyiből megítélni valakit"
Lehet. De kapcsolatra nem kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!