Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha egy 18 éves lány megtudja hogy sokkal idősebb vagyok nála, akkor azért még összejönne velem?
A korombeliektől nem hallottam ilyet sosem. A max korkülönbség az ismerettségi körömben olyan öt és maximum tíz év között mozog párválasztás terén.
Számomra esetleg alkalmi szerető, más komolyabb nem hiszem.
Mindig is arra mentem, hogy ha valakivel összejövök lehessen vele komolyan tervezni. (később például gyermekvállalás, házasság) Sose szerettem azt a tudatot, hogy mondjuk tudom azt, hogy valakivel összejövök, de x idő után kénytelen vagyok szakítani. (Küldöldre költözés esetén például.)
Nekem ez össze is jött, 22 éves vagyok, 6 éve együtt vagyok a párommal, boldogok vagyunk. Köztünk öt év van.Egyszerűen ha egy idősebb férfival jöttem volna össze nem láttam volna a közös jövőnket olyan biztosan. Persze lehetséges, hogyha ez utóbb derült volna ki, akkor szimpátiát éreztem volna, de amikor én ismerkedtem, akkor az első kérdések között volt a kor, így esélytelen lett volna az én esetemben.
Ha olyan beállítottságú lennék, aki szeretné kipróbálni az alkalmi szexet, akkor esetleg. De nem vagyok ilyen, így ez is esélytelen lett volna.
Karrierista vagyok, szeretek mindent előre megtervezni (amennyiben lehetséges).
Vannak kivételek biztosan. De nem ez az átlag, amit leírtál.
#5: azért van sok ellenpélda.
Én 23 voltam amikor összejöttem egy jóval idősebb pasival, előtte csak hozzám hasonló korú pasijaim voltak.
Azóta teljesen másképp gondolkodom, és a személyes és szakmai fejlődésemnek, ezáltal a karrieremnek is nagyon jót tett a kapcsolat, minden szempontból sokat köszönhetek neki.
Mellette tudtam meg milyen, ha igazán Nőnek érzed magad egy psi mellett, milyn egy igazi Férfi, és szexben is többet nyújtott mint bármelyik srác:
De tisztelem a te álláspontodat is, mindenki éljen úgy és azzal, ahogy neki jó.
Nem vagyunk egyformák. De ez nem baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!