Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ha egy 18 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha egy 18 éves lány megtudja hogy sokkal idősebb vagyok nála, akkor azért még összejönne velem?

Figyelt kérdés
Sok lány mondja, hogy elméletileg jobban szeretnének legalább 35-40 évessel járni, szexelni stb. De köztetek hány fogadná is el a helyzetet? Vagy csak alkalmi szeretőnek tudna tekinteni? :)

2021. jún. 30. 13:49
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

9#!

Fenntartom azt, hogy az én véleményem nem mindenkire igaz, én csak a környezetemből vontam le egy konkluziót. Illetve szerettem volna megosztani a saját gondolatmenetem a témával kapcsolatban. Örülök annak, hogy neked van ellenvéleményed, és természetesen tiszteletben tartom a "kivételeket" is, éppen lehet, hogy én nem tartozom az átlaghoz ebben a kérdésben, csak úgy látom. :)

Azzal tisztában voltam, hogy sokaknak nem fog tetszeni, és le leszek pontozva, de az élet ezzel jár. Megosztjuk a tapasztalatainkat, gondolatainkat, és van akinek ez nem fog tetszeni, amivel nincsen probléma, mert én sem vagyok tévedhetetlen, sőt.

Engem kifejezetten azért riaszt vissza ez, mert nem egyszer és nem kétszer beszélgettem már 30-35+ emberrel akkor, amikor ismerkedtem, és tulajdonképpen lehetett érezni azt, hogy meg akarnak tanítani az életre, tapasztalatlannak tartanak (ami igaz is), de az volt a probléma ezzel, hogy ehhez gyakran társult egyfajta lenézés is már akkor is, amikor a beszélgetés elkezdődött. Pedig nem kevés emberrel beszéltem akkoriban.

2021. jún. 30. 14:17
 12/26 anonim ***** válasza:
79%

Én egy 40es pasival jöttem össze... Nem csak szex volt. Együtt is voltunk.

De kB 1 hónap után elmúlt a varázs

Nagyon nagy dolog volt hogy hiphop felszedtem egy 40es pasit

De amint elmúlt a varázs nagy csalódás volt

Jó arc volt meg minden

De túl konzervatív és baromi unalmas és monoton az ágyban

Alig tudtam lerázni

Az életben többet nem kezdenék tőlem 10 évvel idősebb pasival!!!!

Meg amúgyis ritka az olyan 40es aki úgy néz ki hogy nem is szégyellnék vele megjelenni.

Baromi fiatalosnak kellett kinéznie ahoz hogy szóba álljak vele

Akivel együtt voltam foci edző volt. Full sportos, helyes, sármos.

És még igyis sokszor kérdezték meg hogy az apukám e....

Szóval részemről soha többet...

2021. jún. 30. 14:23
 13/26 anonim ***** válasza:
61%

Így van, mindenki a saját tapasztalataiból indul ki, ezért is írtam le én is a sajátomat.

Lehet, egyszerűen csak szerencsésebb vagyok, hogy én nem ilyen pasikat fogtam ki mint te, akik ahogy írtad "lenéztek" volna csak mert sokkal fiatalabb és nyilván tapasztalatlanabb vagyok/voltam.

Nekem pont az jött be, hogy soha egy percig nem éreztem a korkülönbséget, akár csak dumáltunk, vagy elmentünk vacsizni, vagy utazgatni, akár szexeltünk...

Pl anyám amikor meghallotta eléggé kivolt, de amikor megismerte azt mondta, megért engem...

Szóval ez tök egyedi dolog, van akinek bejön, van akinek nem, nincs ezzel baj.

Az én környezetemben egyébként 10 barinőmből kb 6-7-nek legalább idősebb pasija van, mármint nem egykorúak... ez ilyen.

2021. jún. 30. 14:23
 14/26 anonim ***** válasza:
50%

#12: fura, mert nálunk mg pont fordítva volt. Az idősebb pasival a szex olyan volt, hogy visszagondolva a fiatal srácok tűntek nagyon bénának és unalmasnak.

És nem csak konzervatív nem volt, de még ő volt a pörgősebb kettőnk közül.

És mellesleg jobban nézett ki mint a legtöbb 20éves.

De ez is egyéni dolog, te így jártál, érthető, hogy nem szeretnél többé ilyenbe belemenni, nincs ezzel gond.

Nekem meg soha többé nem kellenek a fiatal kandúrok :D

2021. jún. 30. 14:26
 15/26 anonim ***** válasza:
0%
Aki nem szeretne társaságban megjelenni olyannal, akit az apukájának néznek, az úgy belemenne, hogy csak otthon a négy fal között csinálják? :D Mármint akkor nyilvánosan nem mutatkoznak együtt...?
2021. jún. 30. 14:27
 16/26 anonim ***** válasza:
56%
Abszolút nem
2021. jún. 30. 14:29
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

19 voltam mikor egy 38 éves pasival lefeküdtem....

Hát semmi 3 extra nem volt

Hamar le is csengett a sztori

Az én korosztályom sem jobb

De a plusz 5 év ami még belefér és jó is

Legalábbis nekem

Az én társaságomban a lányok viszont abszolút nem vágynak idősebb pasira

Vagyis ilyen 30-35 felettire abszolút nem

Meg hát amit előttem is írnak azért elég gáz együtt megjelenni valahol

Biztos van akinek ez Bejön

Mindenkinek más pasik jönnek be

Vannak nők akik élnek halnak az idős pasikért.

Szóval nem lehetetlen ilyet kifogni az tuti

De részemről én is kerülöm őket

2021. jún. 30. 14:32
 18/26 anonim ***** válasza:
91%

Hát nem tudom apa, amikor én friss kis 18 éves egyetemista voltam, és egy barátnőm elmondta hogy egy korodbeli férfi csapja nála a szelet, akkor jó ideig fogtuk miatta a fejünket a baráti társaságunkban. Még akkor is, amikor egy harminchoz közeli huszonéves akart bepróbálkozni.

Tudom, hogy idősebb férfiak mániája hogy huuu minden fiatal csajnak érett férfi kell, de a valóságban inkább csak azt éred el, hogy közröhej tárgya leszel egy csapat tininél.

Mert hiába nagykorú törvényileg a 18 éves, attól ő még ugyanúgy egy tini, aki suliba jár, valamilyen szinten a szülei tartják még el nagy valószínűséggel, és a 30 éves kort a vénülés kezdetének érzi. Ami tök normális; jól van ez így.

Ne égesd magad, hagyd a kölyköket.

2021. jún. 30. 14:47
 19/26 anonim ***** válasza:
87%
#3: És szerinted kik szavaztak erre? A valóban 18 éves lányok vagy az elborult agyú incelek?
2021. jún. 30. 15:39
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
9 Ne haragudj, véletlen lepontoztalak,pedig fel akartalak pontozni.:( Bocsi
2021. jún. 30. 17:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!