Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők miért vergődnek a pua...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért vergődnek a pua miatt?

Figyelt kérdés

csak annyit kepes latni a felszines agyuk h betanult szovegek...

pedig a noknek is oda lehetne nyomni a kezebe egy konyvet, h 100 szoveg amit dugas elott benyomhatsz h ne tunj kurv anak.

de a nők megtanuljak a gondolati strategiat es maguknak generaljak a szovegeket osztonosen.

nekik ez az egyetlen gondolat a fejükben: Nem akarok felelosseget vallalni a tetteimert, mas szoval nem akarok kur vanak tunni.

persze ha egy ferfi tanul meg hasonlo gondolati stretegiat, történetesen: megduglak ha törik ha szakad, akkor azt a nok osztonbol csipazzak, de ha megmondod hogy te ezt megtanultad akk a jokislany lelkük beszirenazik, h at lettek verve.

2012. jún. 12. 13:44
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/186 anonim ***** válasza:
100%
Lent voltál, de vissza nem hoztál belőle semmit még nem érted az egész PUA lényegét.
2012. jún. 15. 14:12
 52/186 A kérdező kommentje:

lenn voltam igen, és hozzám jöttek oda csodálattal többi srácok, hogy én vagyok e az a gyerek, aki agilisen csajozik, mutassam már meg nekik hogy tolom tánctéren, stbstb...

amugy már hoztam fel csajt lakásomra

meg volt hogy azt mondta a csaj, hogy mennek haza, utalva arra, hogy nyugodtan menjek én is. Én ezt akkor még nem érzékeltem, ezért annyit mondtam: na ok, bocsi, hogy nem dugtalak meg ma...

másnap ezzel nyitott nekem facebookon...pár nap mulva fel is hivtam random, este 10kor, mondja nekem, hogy ne e futnánk össze...este járkálunk, nyomulok, benyögi, hogy "ma is azt fogom mondani, hogy bocs hogy nem dugtalak meg ma?"

...megdugtam

2012. jún. 15. 14:15
 53/186 A kérdező kommentje:
bocs a pongyola fogalmazásért, de most nincs kedvem lektorálni az irásaimat.
2012. jún. 15. 14:16
 54/186 anonim ***** válasza:
100%

Nem a csajokra gondoltam te nagyon gyökér, örülök, hogy sikerült meg minden, de én a tanulságokra gondoltam. Negatív vagy, sötét vagy... a PUA a személyiséged fejlesztéséről szól, hogy kimozdítson a kényelmi zónádból, hogy az új is nemsokára kényelmes legyen a lényege, hogy megadja az önbizalmat és egy módszert az önbizalom eléréséhez, hogy elhidd és sikerüljön hogy te tudsz. A PuA szövegek meg csak támpont, egy sablon, hogy utána tudd a saját szövegeidet is gyártani... na mindegy tanulmányozd a PUA-t még jobban, mert a te viselkedésed pont a szöges ellentéte a a "tan" lényegének.

tehát még egyszer: ne arra összpontosíts, hogy hányszor nem sikerült... hanem a sikerekre, mert a siker szüli az önbizalmat és ez által még több sikert. JAvaslom most kisebb célokat tűz ki, és abból jön majd a nagyobb cél sikeresen.

2012. jún. 15. 14:27
 55/186 A kérdező kommentje:

ember, a szövegeket már nagyon régóta én termelem, mitöbb sosem tanultam meg egyetlen rutint.

m2 tele van kezdő puákkal, akik csak állnak és félnek nyitni. vagy nyitnak, de nem viszik sok mindenre, mert valoban nem értik hogy miujság. Nekik az megy a fejükben, hogy iggggen most megnyitás, meg figyelni, hogy mikor van teszt meg balbalabla

nekem az pörög a fejemben, hogy megtaláljam azt a lányt, akinek a lehetö legjobban tetszem az adott pillanatban.

mig te még sztétet gyüjtesz meg bohockodsz tánctéren, meg ilyenek, addig én bemászok az ablakon és nézem ki a legnagyobb ribi, vagy ki tetszik nekem igazán. És ahhoz odamegyek. Nem is táncolok egyedül, csak nökkel. Nem épitek social momentumot meg ilyen olyan balgatag dolgokat, odaviszem magamata nö elé, és vagy kellek vagy nem.

nem pörgetek nöket, mert gyökérség. mitöbb mármár nevetséges, hogy még most is ezt csinálják emberek.

szerintem én meg pár haverom vagyunk azok akik jelenleg a tanuló puák közül alegjobban fel tudjuk forgatni a pesti helyeket. Itt a középhaladó szintet értem.

2012. jún. 15. 14:34
 56/186 A kérdező kommentje:

kisebb cél?

smároltam nökkel pipa

megujjaztam nöket pipa

belenyultam melltartókba pipa

hazarángattam lányt pipa

megdugtam lányt pipa

nem tudok célokat kijelölni, mert mégis mit? LEgyen a célom az, hogy a lány csokoljon meg magától? vagy ö öleljen meg érzékien elöször? Volt már olyan, hogy csak odamentem wingelni, félvállról, aztán késöbb odajött a csaj és megpuszitl kéretlenül...naés? Másokat lesmárolnak kéretlenül.

2012. jún. 15. 14:36
 57/186 A kérdező kommentje:
voltam én is nagyon motivált meg jófej, de sikerek nem jöttek, és méltatlannak tartom, hogy nem haladok a dologgal, mig mások igen, ugyhogy visszazuhantam ebbe a kilátástalan állapotba
2012. jún. 15. 14:39
 58/186 anonim ***** válasza:
100%

Kisebb cél, igen.

A leeds hiába nyert bajnokságot régebben, hiába akarná megnyerni a Premier League-et mégse tudja, nincs is ott

JELENLEG tehát nekik az a cél, hogy felkerüljenek oda, nyerjék meg a harmad, másod majd az első osztályt, hogy odakerüljenek.

Vagy vegyünk egy Kiss csapatot a premier Leagiue ben. Hiába akarná megnyerni a Wigan a bajnokságot, küzdenie kell, mert sok csapatnak jobb játékosai vannak ezért azt tűzi ki, hogy minél előrébb végezzenek, hogy több, jobb szponzor jöjjön ÉS ezért jobb játékosokat is tudjanak venni tudjanak később bajnokok lenni. Azaz hiába voltál ott a topon, a kissebb célokból kell építkezni, hogy több önbizalmad legyen. Persze az is lehet, hogy túlságosan akarod és ez látszik rajtad a végére.

2012. jún. 15. 14:52
 59/186 anonim ***** válasza:
100%
na ez a problémád: másokkal foglalkozol, nem másokkal kell foglalkoznod, hanem magaddal (és max azokkal aik kinézetileg egy szinten vannak veled.) Ez olyan mint mikor a kiscsapatok rinyálnak pl a Manchester Cityre, hogy mennyi pénzük van így könnyű... igen mindenki tudja, sok lovéja van de unalmas hallgatni, törődj azzal amid van, és később lehet neked is lesz!
2012. jún. 15. 14:56
 60/186 A kérdező kommentje:
csak éppen itt a dugás a tét ami szerintem nem egy luxuscikk.
2012. jún. 15. 14:59
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!