Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők miért vergődnek a pua...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért vergődnek a pua miatt?

Figyelt kérdés

csak annyit kepes latni a felszines agyuk h betanult szovegek...

pedig a noknek is oda lehetne nyomni a kezebe egy konyvet, h 100 szoveg amit dugas elott benyomhatsz h ne tunj kurv anak.

de a nők megtanuljak a gondolati strategiat es maguknak generaljak a szovegeket osztonosen.

nekik ez az egyetlen gondolat a fejükben: Nem akarok felelosseget vallalni a tetteimert, mas szoval nem akarok kur vanak tunni.

persze ha egy ferfi tanul meg hasonlo gondolati stretegiat, történetesen: megduglak ha törik ha szakad, akkor azt a nok osztonbol csipazzak, de ha megmondod hogy te ezt megtanultad akk a jokislany lelkük beszirenazik, h at lettek verve.

2012. jún. 12. 13:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/186 anonim ***** válasza:
100%
Nőlj már fel! Ne haragudj de azért hibáztatni másokat mert nem érdeklődnek utánad, gyerekes! Most mondd már meg, hogy mit csináljon szerencsétlen nő, ha egyszer nem vágyik rád, nem tetszel neki? Nem tehet róla.
2012. jún. 12. 17:55
 32/186 anonim ***** válasza:
95%
Jaaj ne ,már megint te és a siránkozásaid? Komolyan befizetlek mostmár egy kiadós du*ásra csak ne rinyálj már itt mint egy takonyos gyerek, hogy nincs akit elvihetnél egy körre! Nem írom le azt amit múltkor is mert úgylátszik nem használ neked semmi! Szedd már össze magad felnőtt ember vagy!
2012. jún. 12. 18:26
 33/186 A kérdező kommentje:

MIÉRT?

NEM?

TETSZEM?

A NŐKNEK?

2012. jún. 12. 18:46
 34/186 A kérdező kommentje:
érdekes módon vannak akik felszinesen, megjátszottan, eröltetetten viselkedve csajoznak, és mégis elmennek velük a lányok...ja bocs ők jol néznek ki.
2012. jún. 12. 18:57
 35/186 anonim ***** válasza:
100%

NEM TUDOM ,NEM ISMERLEK!!!

Kérdezd a haverjaidat, azok jobban ismernek és látnak is.

Nem vagy az egyedüli, mondjuk én még próbálkozni se szoktam mostanában.Amúgy meg miért ilyen fontos ez az egész? Nincsenek hobbyid?

2012. jún. 12. 19:06
 36/186 A kérdező kommentje:
zenéltem. depresszios dalokat csináltam. Nő nélkül nem lehet ÉLNI.
2012. jún. 12. 19:09
 37/186 anonim ***** válasza:
29%

Mondjuk az tényleg tre, h mi férfiak fogadjuk el a nőt úgy ahogy van, mert akkor szereted igazán.

Egy nőtől h várja el a párja, h fogyózzon, fogadja el.

Mindenhol ilyen kiírások meg idézetek mennek.

Ezzel szemben a nők h állnak a pasikhoz?

Hát nem igaz, igazán elmehetne konditerembe, meg legyen már férfi meg ilyen legyen meg olyan meg egy igazi férfi nem adja fel es megváltozik meg bla bla bla.

Persze engem nem ebből a fából faragták szál szépen járok konditerembe, van munkám, mellette most akarok vállalkozást indítani, adok magamra szal nem kapkodom el es megkapom a módját.

Zavartan már el csajt, mert nem tetszett a ruhája, a sminkje, kicsi volt a melle vagy épp buta volt, mikor megmondtam neki akkor ment a rinya.

Úgy gondolom, ha ok megengedhetik, akkor én is es a legjobb h nm az van, h mekkora majom vagyok es elmegy a hírem, dehogy, meg jobban jönnek.

2012. jún. 15. 13:09
 38/186 A kérdező kommentje:
hát ha van valami értéked a szemükben akkor johogy...de én ha elzavarok egy nőt, akkor annak a szemében ténylegesen én leszek a köcsög bunkó, mert nincs amiért vonzódjon hozzám. Az ilyen lekezelős dolgoktól valoban jobban vonzódnak, mert veszteség éri öket, de ha alapbol kicsi a vonzalmuk, akkor nincs mit feljebbtornászni ilyen attitüdökkel.
2012. jún. 15. 13:11
 39/186 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jelen pillanatban nem lehet neked tanácsot adni. Ne haragudj, de ez a véleményem. Az önmagunk szeretete akármilyen elcsépelten és közhelyesen hangzik, de igaz. Nem szereted magad és kivetíted a nőkre is. Azért gyűlölöd őket annyira, mert általuk visszaigazolva látod, hogy te gyűlölnivaló vagy. Sajnos jelenleg tanácsot nem fogadsz el és másokat hibáztatsz. Másokat nem változtathatsz meg, de magadat igen. Kívánom neked, hogy rájöjj egyszer majd erre.
2012. jún. 15. 13:30
 40/186 anonim ***** válasza:
56%
Mi a f@szom az a pua?! ?! ?!
2012. jún. 15. 13:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!