Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők miért vergődnek a pua...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért vergődnek a pua miatt?

Figyelt kérdés

csak annyit kepes latni a felszines agyuk h betanult szovegek...

pedig a noknek is oda lehetne nyomni a kezebe egy konyvet, h 100 szoveg amit dugas elott benyomhatsz h ne tunj kurv anak.

de a nők megtanuljak a gondolati strategiat es maguknak generaljak a szovegeket osztonosen.

nekik ez az egyetlen gondolat a fejükben: Nem akarok felelosseget vallalni a tetteimert, mas szoval nem akarok kur vanak tunni.

persze ha egy ferfi tanul meg hasonlo gondolati stretegiat, történetesen: megduglak ha törik ha szakad, akkor azt a nok osztonbol csipazzak, de ha megmondod hogy te ezt megtanultad akk a jokislany lelkük beszirenazik, h at lettek verve.

2012. jún. 12. 13:44
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/186 A kérdező kommentje:

hát én sajnos nem tudok ilyen extra dolgokat nyujtani.

velem eljön, és nevetgélünk, mert meglehetösen szellemes vagyok, kiszámithatatlan viselkedésem miatt pedig sosem leszek unalmas.

2012. jún. 15. 15:30
 72/186 A kérdező kommentje:

gondolom jön a szlogen: GYURJAK.

ugyan miért? miért kéne nekem annyi energiát fektetni a dologba, hogy sexelhessen egy átlagos lánnyal, aki meg SEMMIT nem tett?

2012. jún. 15. 15:31
 73/186 anonim ***** válasza:
100%

Sötét sanyi! ez csak egy példa volt, nem kell 3 nyelv egy dugáshoz elég egy valami amivel leveszed a csajt a lábáról.

(Más kérdés, hogy akarással, több éves tanulással bármiben jó lehetsz.) te is.

a végső titkot elárulom neked sikertelenségeid oka nem más mint: Nem látják rajtad a csajok a szenvedélyt valamiért... A csajok azt szeretik ha valaki küzd valamiért és el is éri. te rinyálsz, hogy nem érsz el semmit, de tenni nem teszel. Tűnj ki valamivel és máris jönnek újra a nők.

2012. jún. 15. 15:38
 74/186 anonim ***** válasza:
100%

Messze vagy még a PUAságtól.

Ember CSELEKEDJ,tudhatnád,hogy semmi sincs ingyen.

Mit is nem tett a lány?Őszintén akkor miért járnak sportolni meg miért ápolják a hajukat,miért vesznek miniszoknyát persze most az értelmesebbekről beszélünk.

2012. jún. 15. 15:39
 75/186 anonim ***** válasza:
100%
Gyúrni sosem árt: Jobban is nézel ki... DE önbizalmat ad, azért gyúrsz, mert önmagadnak nem tetszel, de ha önmagadnak tetszeni fogsz, ez más is látja majd és szívesebben lesz veled.
2012. jún. 15. 15:41
 76/186 A kérdező kommentje:

hát a lány csak kiöltözik, máris jo egy rakás fiunak

én meg megyek, hülyét csinálok magamból, elküldetem magam, égek, megszégyenülök, tűröm...más fiuk meg állnak a sarokba sörrel, nekik a halál is jobb mint a visszautasitás, mégis ők dugnak én meg nem.

2012. jún. 15. 15:43
 77/186 A kérdező kommentje:

a jól kinézés abszolut mérő. Ha nem nézel ki jol, akkor nem fognak veled leállni nők sexuális értelemben. Én nagyon magabiztos voltam és érdektelen a külsömmel kapcsolatban, jol éreztem magam ugy, ahogy vagyok. De eredménye nem lett (eredmény=dugás)

még egyszer elmondom: a külsömmel kapcsolatos legkisebb aggályt is elsöpörve csajoztam. Nem is szoltak be. Ha beszoltak, akkor csak nevettem, látszott hogy a legkisebb mértékben sem rendit meg. Meg is volt a hatása, de nem volt ELÉG! Hiányzott mindig vagy 20% a dugástól, ami pedig egyértelmüen a külső miatt volt!

2012. jún. 15. 15:45
 78/186 anonim ***** válasza:
100%

Hihetetlen vagy legyél ambíciózus kezdj el pénzt keresni,legyenek céljaid,dolgozz magadon,tudj dumálni,tudj dugni,nyalni.Legyen izmos tested,járjál néha szoliba is.

TEGYÉL TEGYÉL ismétlem TEGYÉL érte.

Mennyi önfejlesztő könyvet olvastál eddig el őszintén?

2012. jún. 15. 15:46
 79/186 A kérdező kommentje:
más fiukra a kezedetektöl fogva bociszemmel néznek a lányok (=tetszés)....ugy azért sokkal könnyebb fejlödni, mintha neked kell a kezdetetktöl fogva kikényszeriteni bármiféle vonzalmat, mert a külső ezt nem adja meg!
2012. jún. 15. 15:47
 80/186 anonim ***** válasza:
100%
Bazze, igen könnyebb De neked jobban tudsz magyarul mint aki két éve él itt, mert itt születtél, benne élsz mióta, persze, hogy előnyöd van...de attól még a külföldi sok gyakorlással is megtanulhat annyira mint te.
2012. jún. 15. 15:51
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!