Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők miért vergődnek a pua...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért vergődnek a pua miatt?

Figyelt kérdés

csak annyit kepes latni a felszines agyuk h betanult szovegek...

pedig a noknek is oda lehetne nyomni a kezebe egy konyvet, h 100 szoveg amit dugas elott benyomhatsz h ne tunj kurv anak.

de a nők megtanuljak a gondolati strategiat es maguknak generaljak a szovegeket osztonosen.

nekik ez az egyetlen gondolat a fejükben: Nem akarok felelosseget vallalni a tetteimert, mas szoval nem akarok kur vanak tunni.

persze ha egy ferfi tanul meg hasonlo gondolati stretegiat, történetesen: megduglak ha törik ha szakad, akkor azt a nok osztonbol csipazzak, de ha megmondod hogy te ezt megtanultad akk a jokislany lelkük beszirenazik, h at lettek verve.

2012. jún. 12. 13:44
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/186 A kérdező kommentje:
hát de én nem vagyok joképü
2012. jún. 15. 22:03
 122/186 anonim ***** válasza:
ha olvasgatnád a gyk-n a kérdéseket, akkor látnád, hogy nem szedi össze őket semmilyen aranyos csaj. teli van az oldal rinyálós kérdésekkel hogy cuki vagyok és helyes és mégsem kellek a csajoknak. aztán jön a ri*bancozás és a nőgyűlölet. lehet, hogy a haverjaid dugnak, de a többség (a huszonévesek közül) nem. kicsit nézz szét.
2012. jún. 15. 22:03
 123/186 A kérdező kommentje:

figyi multkor a következöt láttam:

társaság, egy ijedt arcu, de alapjában joképü, magas szemüveges gyerek. Ijedt volt. Volt egy csaj a társaságban, aki szép volt, és hajtott a fiura. Odament, dumált vele, a csávókánál se kép se hang, félt a lánytól. A lány fogta a kezét, simogatta a karját, a csávóka egy mosolyt nem tudott kieröltetni magából. A sráchoz odamentek még lányok a társaságból dumálni, azokkal jobban tudott társalogni mint a csajjal, akinek kellet. A csaj rosszallóan nézte, amikor a fiu más lányokkal dumált.

De ujra és ujra odament a fiuhoz.

2012. jún. 15. 22:05
 124/186 A kérdező kommentje:
jo én is voltam ilyen szituban, hogy kellettem a csajnak és rám volt állva, csak éppen sült hal voltam, de nem 20on évesen, hanem tudatlan 17 évesen, amikoris még nem voltam szorakozohelyen, mitöbb sehol, egész nyarakat töltöttem EGYEDÜL, még beszélni is elfelejtettem rendszerint és fóbiám lett a társaságtól. De nem ugy, hogy 5 sört iszom meg, és akkr is félek a nöktöl.
2012. jún. 15. 22:07
 125/186 anonim ***** válasza:
nap, mint nap történnek dolgok. egy-egy esetből teljesen felesleges egy komplex képet összeállítanod, miszenrint mindenki szexel kivéve téged. ez baromság.
2012. jún. 15. 22:14
 126/186 anonim ***** válasza:
Attól hogy valaki jóképü még nem fog szexelni.Amiket te itt leirtál kivételes esetek.Ha egy jóképü pasi ijedt arcú egyből lehordják a csajok a sárga földig, leértékelik.Istenem milyen züllött egy világban élünk, inkább kivárom a csajt aki nekem van kitalálva, mert öszintén nem birom a csajok többségének a természetét.
2012. jún. 15. 22:17
 127/186 A kérdező kommentje:

oké, de valamiért nem nehéz találni oylan fiatal lányt, aki ne dugna valamilyen formában (pasi, kuropajti, egyéjszakás)

a nőknek nagyon egyszerü sexet találniuk.

2012. jún. 15. 22:18
 128/186 anonim ***** válasza:
csak a nők nem csak szexet akarnak. olvass az evolúcióról, kissé jobban megértenéd a nőket és a férfiakat és akkor lehet, hogy könnyebben találnál nőt is. milyen fiatal lányokat akarsz? lehet ez a gond. nekik nem biztos, hogy kúrópajtik kellenek. meg úgy általában a nők nagy részének nem.
2012. jún. 15. 22:20
 129/186 A kérdező kommentje:

jo, hogy nem azt akarnak, de muszáj beérniük a csak sexxel is.

beérik azzal is, hogy dughatnak egy jót, ha jobbat nem remélnek. Ha remélnek, és azt hiszik, hopgy lesz párkapcsolat, akkor visszatartják a sexet szánalmas módon, hogy a pasi nehogy otthagyja öket.

tökre nem érdekel, hogy a nők párkapcsolatot akarnak, mert abban is van sex. Ez pusztán nagyravágyás és finnyáskodás.

2012. jún. 15. 22:24
 130/186 anonim ***** válasza:
ajaj, idióta vagy és baromságokat beszélsz:D
2012. jún. 15. 22:30
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!