Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tinderen ez miért van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen ez miért van?

Figyelt kérdés

27 éves,magas,sportos jóképű férfi vagyok. Tinderen ismerkedem egy ideje,konkrétan 0 sikerrel. Van elég sok matchem szép lányokkal,de kb ha 1/10 visszaír kelletlenül,flegmán és rövid idő múlva elhal a beszélgetés.

Van 5-6 képem,utazós szabadban készült egész alakosak is.

Igényes vagyok,adok is magamra.

Mi lehet a gond hogy egy randi se jön össze egy átlagos nővel sem?

tegnap 22:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
55%
Nem járnak tinderre
tegnap 22:27
 2/11 anonim ***** válasza:
40%
Ha valakivel akarsz ismerkedni aki szimpatikus. Esetleg még valamit kávézó vagy hasonló vagy érdeklődési körödnek megfelelő személy akár ha szeretsz utazni valami utazási irodába csak bemenni érdeklődni ha látsz ott szép csaj rögtön meg lenne a közös téma furi se lenne mert hát ott amúgy is kérdezgetni mennek be. Mosolyogj sokat
tegnap 22:29
 3/11 A kérdező kommentje:
#2 Kávézóban nem ismerkednek :) utazási iroda még jó ötlet köszi
tegnap 22:31
 4/11 anonim ***** válasza:
58%
Miért nem?
tegnap 22:32
 5/11 anonim ***** válasza:
92%
akad 1 nőre kb 25 akármilyen fazon, sztem
tegnap 23:19
 6/11 anonim ***** válasza:
Azért hal el a beszélgetés mert úgy gondolják nem illetek össze. A képed alapján kaptál egy esélyt, de utána úgy gondolták mégsem. Mondjuk van egy tippem, hogy miért...
tegnap 23:50
 7/11 A kérdező kommentje:
#6 Nem igazán értem mire célzol :)
tegnap 23:53
 8/11 anonim ***** válasza:
41%
#7 arra hogy kelletlennek, flegmának titulálsz minden nőt csak azért mert nem kelted fel az érdeklődését. Bocs, de ez óvodás duzzogás. Érett gondolkodású férfi elfogadja ha nem jön be valakinek és továbblép.
tegnap 23:55
 9/11 A kérdező kommentje:
#8 Én elfogadom,minden nőnek én sem jövök be. Persze te biztos jobban tudod,hiszen láttál már képen és következtetéseket vonsz le rólam,meg személyeskedsz. Gondolom rossz napod volt,sajnálom :)
ma 00:07
 10/11 anonim ***** válasza:
Mert sokan írnak, még sem tetszel annyira neki, nem is használja már a Tindert, követőket gyűjt, kamu profil stb. Nagyon sok oka lehet.
ma 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!