Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők miért vergődnek a pua...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért vergődnek a pua miatt?

Figyelt kérdés

csak annyit kepes latni a felszines agyuk h betanult szovegek...

pedig a noknek is oda lehetne nyomni a kezebe egy konyvet, h 100 szoveg amit dugas elott benyomhatsz h ne tunj kurv anak.

de a nők megtanuljak a gondolati strategiat es maguknak generaljak a szovegeket osztonosen.

nekik ez az egyetlen gondolat a fejükben: Nem akarok felelosseget vallalni a tetteimert, mas szoval nem akarok kur vanak tunni.

persze ha egy ferfi tanul meg hasonlo gondolati stretegiat, történetesen: megduglak ha törik ha szakad, akkor azt a nok osztonbol csipazzak, de ha megmondod hogy te ezt megtanultad akk a jokislany lelkük beszirenazik, h at lettek verve.

2012. jún. 12. 13:44
 161/186 A kérdező kommentje:

pl.:

a szöke diszkós csaj, akit megdugtam, az pl olyanokkal jött, hogy ő 700.000et keres, közbe meg kopott ruhákban járt, meg hamisitott bérlete volt, romos házban lakott. Utána olyat is hallottam töle, hogy hitelt vesz fel, mert nincs pénze. Bevallotta, hgyo 50-60 ezret elszór hetente. Ez nem oké.

Ja meg mesélte, hogy a tetkóját valami haverjánál csináltatta, de nyugodjak meg, mert STERIL VOLT MINDEN! Ezzel szemben 1 honap után is fájt neki :D

Nem szeretem, amikor a nő lépten nyomon be akar csicskitani.

Nem érdekel, hogy elégedetlen önmagával, amig ebbe tényleg bele nem betegszik

Én elégedetlen vagyok önmagammal, de amint elfogad egy nő, onnantol kezdve már nem (elfogadás = szex)

azt sem birom, hogy nézzük az agysorvasztó tévémüsort. A tévéhiradó meg nem érdekli, mitöbb semmilyen olyan müsor, ami önálló gondolatalkotásra ösztönöz.

2012. jún. 15. 23:51
 162/186 A kérdező kommentje:

folytatom:

pl már 3. randin azért jo lenne ágybakerülni a lánnyal. Szerintem ez manapság nem nagy eretnekség.

2012. jún. 15. 23:52
 163/186 anonim ***** válasza:
hát értelmes dolgokat nem nagyon írtál. sztem fordulj szakemberhez. komolyan aggódom, hogy szexuális bűnöző leszel:(
2012. jún. 15. 23:54
 164/186 A kérdező kommentje:

2 év pszichoterápián vagyok tul amugy

másrészt meg honnan tudjam én hogy milyen belső tulajdonságai vannak egy nönek, egy barátnöm volt összesen.

nagyon gratulálok, hogy a lányok már 18 évesen meg tudják fogalmazni általában ugyanazt a pár tulajdonságot, amit egy férfitöl elvárnak.

majd utánanézek, hogy a férfiak mit várnak el egy nőtől mert valszeg ugyanazt.

Akivel jol érezzük magunkat kölcsönösen (volt már ilyen), azzal lhetett volna több, de ilyen akadályok voltak csak:

elment finnországba

házas

2012. jún. 15. 23:58
 165/186 anonim ***** válasza:
szerintem nem volt elég az a két év.
2012. jún. 16. 00:02
 166/186 anonim ***** válasza:
szerintem sem. folytasd.
2012. jún. 16. 00:04
 167/186 anonim ***** válasza:
nem vagy borderlein vagy mániás depressziós amúgy?
2012. jún. 16. 00:04
 168/186 A kérdező kommentje:
ugy mentem oda, hogy borderline, azt mondta ne hülyéskedjek már.
2012. jún. 16. 00:06
 169/186 anonim ***** válasza:
és pár alkalom után mit mondott? mert valami nincs rendben veled az biztos. nem bántásból mondom. lehet, hogy másik terapeutát kellene keresned és előfordulhat, hogy gyógyszer is kelleni fog.
2012. jún. 16. 00:09
 170/186 A kérdező kommentje:

voltam kórházban is szeptemberben. Adtak gyógyszert, de nem szedtem, mivel elkezdtem a puát, és a frusztrácioim egy csapásra elmultak, ahogy elkezdtem csajozni és jöttek a kisebb eredmények (smárolások, ilyenek)...De most, hogy elértem oda, hogy nem kapok öszinte vonzalmat a lányoktól olyan szintüt, mint a többi fiu, igy ujra becsavarodtam.

oké, hogy randiztam lányokkal, akikkel össze is jöhettem volna, de én azért csináltam ezt az egészet, hogy legyen nemi életem. Mert nem igaz, hogy ennyire ráfekszek a dologra, és nem jönnek velem haza dugni a lányok, mig más fiukkal bizony igen.

mikor bedumáltam magam egy eléggé szép lánynál, randiztunk, és utána megmondta, hogy nem akar velem többet találkozni, mert akkor járnunk kellene és ő nem akarja, akkor mégis milyen rossz érzés már, hogy:

TE ENNEK A LÁNYNAK NEM VAGY ELÉG JÓ.

pedig nem volt topmodell, csak az én normáimhoz képest volt gyönyörü és okos. Nem is nyomultam rá randin, csak dumáltunk. És ugy jött oda, hogy neki aznap jött meg, ugyhogy most depis. Ettöl függetlenül végig röhögtük az egész randit.

vagy a nagymellű lány, akit egy kolis buliban kapartam fel egy sörpadról.

odaültem mellé, szia kérsz ropit? A ropi benne volt a számba fogva, és kért. Tehát azt lehet mondani, hogy megcsokoltam 5mp alatt. Utána találkoztam vele a budinál, bement, hogy lerázzon. Én utánamentem és kopogtam az ajton. Nem volt rám ellenszer. Aztán bealudt egy sörpadnál. Láttam, hogy alszik. 1 óra mulva kb, készültem hazamenni, odamentem a lányhoz, felráztam, hogy szia, gyere, megyünk innen. És valamiért jött.

Kinn az utcán tökre vidám lett, hazakisértem a kolijába. A feneketlen tó jegén mászkáltunk, és ilyesmi funolás.

Másnap semmi.

Ráirtam, hogy én akarok vele találkozni, ha törik ha szakad.

megirta, hogy megy el finnországba. Végül találkoztunk. Én szájtátva, mitöbb lenyügözve hallgattam, ahogy a nyöszörgő hangján, megállithatatlanul beszél. Nekem konkrétan már ettől égnek állt a farkam. És a végén nem volt más reakciom, csak megcsokoltam.

Küldött nekem képeslapot is finnországbol!

2012. jún. 16. 00:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!