Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők miért vergődnek a pua...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért vergődnek a pua miatt?

Figyelt kérdés

csak annyit kepes latni a felszines agyuk h betanult szovegek...

pedig a noknek is oda lehetne nyomni a kezebe egy konyvet, h 100 szoveg amit dugas elott benyomhatsz h ne tunj kurv anak.

de a nők megtanuljak a gondolati strategiat es maguknak generaljak a szovegeket osztonosen.

nekik ez az egyetlen gondolat a fejükben: Nem akarok felelosseget vallalni a tetteimert, mas szoval nem akarok kur vanak tunni.

persze ha egy ferfi tanul meg hasonlo gondolati stretegiat, történetesen: megduglak ha törik ha szakad, akkor azt a nok osztonbol csipazzak, de ha megmondod hogy te ezt megtanultad akk a jokislany lelkük beszirenazik, h at lettek verve.

2012. jún. 12. 13:44
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/186 anonim ***** válasza:
100%

Te én nem tudom, nekem nem kéne olyan nő aki azt mondja, hogy vézna vagyok ilyen vagyok olyan vagyok aztán mégis smárol velem.Amúgy meg ha eddig ment neked akkor csak épp meg kell találnod a régi éned azt kész.Csak könnyebb lesz, mint például egy gátlásos faszinak tökösnek lenni.

Na erről ennyit.Menj és smárolj le pofátlanul valami nőt azt lenyugodsz tőle.

2012. jún. 15. 21:20
 112/186 A kérdező kommentje:

Ez a baj, hogy régen ment. Most meg minden ami müködött, egyszerüen nem.

legutobb is odamegyek csajhoz ilyen retro teremben, ahol általában eléggé világos van, odamegyek megsimitom a karját, mosolygok rá, és néz rám dühösen és elküldött. Na akkor hol van ez a jól nézek ki téma?

2012. jún. 15. 21:23
 113/186 anonim ***** válasza:
100%

"hát a lány csak kiöltözik, máris jo egy rakás fiunak én meg megyek, hülyét csinálok magamból, elküldetem magam, égek, megszégyenülök, tűröm...más fiuk meg állnak a sarokba sörrel, nekik a halál is jobb mint a visszautasitás, mégis ők dugnak én meg nem."

Teljesen igazat adok neked.Élvezem, hogy úgy irja le a csaj azt hogy miniszoknyát vesz magára meg eljár spórtolni, mintha kinszenvedés lenne, vagy hatalmas erőfeszités.Hát istenem és az hogy a férfi gyúr meg öltözködik izompolóba vagy akármibe ami jól áll, még nem lesz csaja, sőt még akkor se biztos sokat próbálkozik.Nem könnyü dolog ez, van akinek egyszerüen nincs szerencséje még ha a feje tetejére is áll.

2012. jún. 15. 21:29
 114/186 anonim ***** válasza:

Hüha, most olvastam amit utoljára irtál.Mondom haver, neked acél tökeid vannak.Hát ha ugyanezt egy nő csinálja egy pasival egy pasi tuti nem reagál igy mégha felesége is van.Na nekem ezért nincs merszem ilyeneket csinálni, szarul viselem az ilyen elútasitásokat, meg aztán büszke is vagyok, nálam a kis megalázás is nagynak számit.

Basszus nem tudok mit mondani, egyes csajok azt szeretik ha hagysz nekik időt hogy szemügyre vegyenek.Én is sokszor teszem a hülyét és nézek a másik oldalra, ahelyett hogy őt bámulnám. Ilyenkor van ideje és mersze is végigmérni, de ha nézem akkor kevés esély van erre.Amúgy meg hozzá vannak szokva, hogy a pasik mindig bámulják én meg nem és akkor már egyből érdekesebb vagyok.Persze ez nem minden nőnél igaz.

2012. jún. 15. 21:42
 115/186 anonim ***** válasza:

a csajok sem járnak mindenkivel. az csak nektek tűnik úgy. ha egy lány normális és egészséges kapcsolatot szeretne akkor akár évekig vagy hónapokig is keresgélhet (ismét javaslom hogy nézzetek utána ez evolúciós háttérnek) és higgyétek el, ugyanolyan kiábrándító meghallgatni mindenféle elmebeteg őrültet (nem leállni velük, a kettő nem ugyanaz) és arra gondolni, hogy sosem lesz normális és egészséges kapcsolata az ember lányának.

nekem spec a sportolás kínszenvedés, de csinálom, mert jót tesz testnek és léleknek is. a sportolás pedig rövid o.

akikről ti beszéltek meg a tizenévesek. azért érdemes lenne eldönteni, hogy tizenévesekkel vagy huszonévesekkel próbálkoztok.

2012. jún. 15. 21:45
 116/186 A kérdező kommentje:
meg az is vicces volt, amikor egy rakás erasmusos spanyol ott töketlenkedett két magyar lány körül. Töketlenkedtek, mert igazából egyik fiu se csinált semmi értelmeset, csak ott illegették magukat. Én meg odamentem EGYEDÜL a rakás (5-6) fiu közé a két lányhoz, és a fiuk abban a pillanatban eltüntek. Egyik meglökött és motyogott valamit. Komolyan, ennyire nem tudják, hogy mit akarnak egy adott helyzettől, mégis ők dugnak én meg nem. (jol néztek ki)
2012. jún. 15. 21:52
 117/186 anonim ***** válasza:
most nem azért, de honnan tudod hogy dugtak? ott voltál?
2012. jún. 15. 21:54
 118/186 A kérdező kommentje:
nem akkor este, hanem ugy általában. Haveri körből ismerösökön keresztül...ök ilyen belterjesen szaporodnak. Én ismeretlen nöket hajtok, mivel fius iskolám miatt nincsenek lány ismeröseim.
2012. jún. 15. 21:58
 119/186 A kérdező kommentje:
minden hely tele van helyes fiukkal, akik csak állnak a tánctér szélén, és valojában a legkisebb fogalmuk nincsen arról, hogyan menjenek oda egy nöhöz és mit csináljanak. Félnek. De ettöl függetlenül őket elöbb utobb felszedi egy aranyos csaj.
2012. jún. 15. 21:59
 120/186 anonim ***** válasza:
Akkor a helyett, hogy sírnál, tedd azt, állj a tánctér szélén és bambulj míg nem szólít meg egy csaj.... ha annyira biztos vagy benne, hogy leszólítják miért nem próbálod ki?
2012. jún. 15. 22:02
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!