Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők miért vergődnek a pua...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért vergődnek a pua miatt?

Figyelt kérdés

csak annyit kepes latni a felszines agyuk h betanult szovegek...

pedig a noknek is oda lehetne nyomni a kezebe egy konyvet, h 100 szoveg amit dugas elott benyomhatsz h ne tunj kurv anak.

de a nők megtanuljak a gondolati strategiat es maguknak generaljak a szovegeket osztonosen.

nekik ez az egyetlen gondolat a fejükben: Nem akarok felelosseget vallalni a tetteimert, mas szoval nem akarok kur vanak tunni.

persze ha egy ferfi tanul meg hasonlo gondolati stretegiat, történetesen: megduglak ha törik ha szakad, akkor azt a nok osztonbol csipazzak, de ha megmondod hogy te ezt megtanultad akk a jokislany lelkük beszirenazik, h at lettek verve.

2012. jún. 12. 13:44
 131/186 A kérdező kommentje:

idióta?

na várjál akkor mesélek.

van egy lány, társkeresön láttam, irkáltam neki stb.

természetesen ő is hangoztatta, hogy CSAK PÁRKAPCSOLAT ÉRDEKLI

kiderült, hogy volt egy kuropajtija, akit társkeresön szedett össze (gondolom neki is kihangsulyozta, hogy párkapcsolat lehet csak). A kuropajti második alkalommal beleélvezett a csajba (lévén, hogy gumi minek is lenne, hisz megalázóan kényelmetlen egy ilyen finom hölgynek)

De a csaj elment 3. alkaommal is a fiuhoz, dugtak, és lenyelte az ondót, hátha a gyomrában nem okoz gondokat.

Aztán most beszéltem a csajjal, ugyanugy szajkozza, hogy csak párkapcsolat...aztán most megint van valami fiu, akivel már együtt aludtak.

ja és a csajnak állitolag semmi haveri köre.

Nekem folyatamosan azt vágják a fejemhez, hgogy nem lesz csajom, mert nicns haveri köröm, nincsenek ismeröseim, ahonnan becsajozzak. Hát látod, a lányoknak meg MINDEN ESETBEN JUT FAROK, lehet akármilyen csunya, elszigetelt, idióta.

2012. jún. 15. 22:34
 132/186 anonim ***** válasza:
szerintem veled bajok vannak. ri*bancokat pedig mindenki talál. keress jobban. mondjuk a neten, ilyen szexpartnerkereső oldalakon
2012. jún. 15. 22:44
 133/186 A kérdező kommentje:

:D

sexpartnerkeresőn ribik vannak. NINCS ÉRDEKÉBEN EGYETLEN NŐNEK SEM, HOGY AZ INTERNETEN REKLÁMOZZA A PI NÁJÁT!

a legátlagabb nő is akkor dug, amikor akar.

2012. jún. 15. 22:45
 134/186 A kérdező kommentje:
ribi helyett prostit akartam irni.
2012. jún. 15. 22:46
 135/186 anonim ***** válasza:
Minden példára lehet ellenpéldát találni.
2012. jún. 15. 22:47
 136/186 A kérdező kommentje:
2012. jún. 15. 22:49
 137/186 anonim ***** válasza:
tehát egy dögös, szőke és okos szupernőnek akarsz a kúrópajtija lenni? ennek kb semmi értelme. ha csak dugni akarsz, keress rib*ancot. miért lenne fontos, hogy okos is legyen??????????????? ez már ellentmondás
2012. jún. 15. 22:56
 138/186 A kérdező kommentje:

1, normális lányoknak is van szexuális életük, ami nem monogám évek óta tartó kapcsolatot jelent.

2, miért nem velem kefélnek?

2012. jún. 15. 22:59
 139/186 anonim ***** válasza:
jaj! te 23 éves vagy? most erre nem tudom mit írjak. én is. és ha megnézem az ismerőseimet, egyik sem gondolkodik így. próbálnak boldogulni az életben, dolgoznak vagy tanulnak szorgalmasan és nyitottak a világra. pedig sok gondjuk van, elhiheted. ez a gondolkodásmód kb. egy 16 éves kangörcsös idiótára vall, aki rinyálva veri a farkát a jennifer lopezes poszterére a szobában és azon elmélkedik, hogy miért nem buknak rá az ilyen nők. sajnállak:(
2012. jún. 15. 23:00
 140/186 anonim ***** válasza:
azért, mert a normális lányok nem kúrópajtit keresnek. de ezt fogalmaztad meg te is. azért nem veled kefélnek, mert mint kifejtetted a párkapcsolat baromság. szerintük meg nem. egyébként a normális lányok normális fiúkkal járnak. és te nem vagy az.
2012. jún. 15. 23:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!