Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Én voltam a bunkó? Mi lett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én voltam a bunkó? Mi lett volna itt a helyes lépés?

Figyelt kérdés

Megismerkedem egy férfival a neten.

Véletlenül kiderült, hogy nem csak jógázik, de oktatja is.

Tőlem a jóga olyan messze áll, és az ehhez kapcsolódó spirituális világ, hogy távolabb nem is állhatna. Abszolút nem vagyok spirituális beállítottságú.

És ami még fontosabb: nem gondolom férfiasnak azt a férfit, aki jógázik, főleg ha oktatja is.

Lemondtam a randit, és nem is szeretnék vele randizni, de nem akarom ezzel megbántani.

#randi #helyes reakció
ma 10:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell megindokolnod ebben a stádiumban szerintem. Meggondoltad magad, köszönöd, ennyi.
ma 10:18
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell megindokolnod, ha nem akarod. Igazából neki is spróltál időt ezzel, mert ő is rájött volna ismerkedés közben, hogy nem ilyen nőt keres.
ma 10:21
 3/9 anonim ***** válasza:
31%
Akkor keress egy pénzbehajtó, kickboxost, az férfias!
ma 10:24
 4/9 anonim ***** válasza:
97%

Jól tetted, így legalább nem pocsékoltad szerencsétlen férfi idejét az ostoba sztereotípiáiddal.

Nem kell megindokolni a döntésedet.

ma 10:29
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

"Tőlem a jóga olyan messze áll, és az ehhez kapcsolódó spirituális világ, hogy távolabb nem is állhatna."

Akkor egész biztos lehetsz benne, hogy ő sem téged keres.

Ha akarod, megírod őszintén az okot, ha nem akarod, akkor nem. A lényegen nem változtat.

ma 10:33
 6/9 anonim ***** válasza:
88%

Azért, mert tőled a jóga messze áll, miért kellene hogy a másik félnek is így legyen? Gondolom akkor villanyt vagy kocsit szerelni se tudjon, mert az is messze áll tőled nem?

Van egyáltalán fogalmad a jógáról? Miért nem férfias aki egy ilyen NEHÉZ testedzést gyakorol? Szerintem meg az férfiatlan ha valaki lusta és hordó hasa van...

Ezzel a felszínes, és ítélkező hozzáállásoddal nagyon jól járt, hogy lemondtad a randit!

ma 10:43
 7/9 anonim válasza:
67%
Nem voltál bunkó. Ha nem tetszik, mert szerinted nem férfias, akkor ez van.
ma 10:44
 8/9 anonim ***** válasza:
83%
Bármi miatt lehet offolni a másikat. De szerintem kijelenteni, hogy nem férfias a jóga miatt jó nagy ökörség. A jóga nem azt jelenti egyébként se, hogy mániás spiritualitást nézve, rád erőltetné és hasonlók. Óriási hasznos egyébként nemcsak lelkileg, mentálisan hanem testileg is. Azt se tudod miről beszélsz, ostoba vagy és ja jól tetted legalább nem kellett offolnia neki téged.
ma 11:36
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell randiznod vele,de remélem nem irtad le neki igy a véleményedet az életmódjáról mert az viszont bántó
ma 12:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!