Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A mai fiatal generációs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai fiatal generációs lányoknál miért lett ekkora fétis a szögletes áll iránt?

Figyelt kérdés
Ez oda fog vezetni, hogy csak ilyen állú férfiaknak lesz szexuális élménye?
ma 18:33
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Az egyetlen oka a sikertelenségednek az állad formája, minden más maga a tökély.
ma 18:36
 2/34 anonim ***** válasza:
100%
Te minden fiatal lányt ismersz személyesen, vagy honnan szedted ezt a hülyeséget?
ma 18:36
 3/34 A kérdező kommentje:

1

Igen, magas is vagyok, edzek is, jó munkám is van.

A másik gond, hogy nincs feltűnésim és elég csendes vagyok. A rossz állkapocs mellett ez is elég nagy hátrány.

ma 18:38
 4/34 anonim ***** válasza:
100%
Az én férjemnek konkrétan alig van álla, nem hogy szögletes lenne. Ő is magas, jól keres, csendes, introvertált és mégis itt vagyok vele. Szóval szerintem nem ez az oka annak, hogy nem találtál senkit.
ma 18:43
 5/34 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Megyek, gyújtok is egy gyertyát a chincelekért.
ma 18:50
 6/34 anonim ***** válasza:
100%
Szóval egy fiatal lány se akar téged bevÁLLalni? És az az ÁLLáspontod, hogy bár az ÁLLásod az jó, a fizikai ÁLLapotod nem elég ÁLLat?
ma 18:52
 7/34 anonim ***** válasza:
100%
#5&6 végem. 🤣🤣🤣
ma 18:56
 8/34 anonim ***** válasza:
100%

Mikor születik egy ilyen buta kérdés, az intelligens emberek meg széttrollkodják.

IMÁDOM :DD

ma 19:06
 9/34 anonim ***** válasza:
100%

Ez egyértelmű. A barátnőimmel (huszonéves korosztály) úgy szoktunk ismerkedni, hogy magunknál hordunk egy szögmérőt és egy vonalzót, hogy alaposan és pontosan lemérhessük az adott férfi állát. Az eredménynek egy bizonyos tartományba kell esni (nem írom meg a számokat, hiszen titkosak!) és minimum négyünknek alá kell írnia, hogy pontos mérés történt (nehogy egyikünket elcsábítsa egy kisállú szörnyeteg) és csak ebben az esetben folytatódhat az ismerkedés. A kigyűjtött adatokat Excel táblázatban összegezzük. Egyébként a farokmérettel is ugyanez a helyzet; az első alkalomnál minimum három barátnőnek jelen kell lennie (egy a farkat méri, egy a golyókat ellenőrzi, egy pedig a sperma minőségét és mennyiségét) és ha bármelyikük bármi problémát észlel, azonnal megszakad az együttlét. A férfiról aztán plakátokat készítünk (olyasmi stílusban, mint a bűnözőkről a körözés plakátok) és szétszórjuk a városban azzal a szöveggel, hogy "haha, kisfarkú" vagy "gyorsan elélvezett; lúzer!".

Nagyon komolyan vesszük mindezt.

ma 19:13
 10/34 anonim ***** válasza:
100%

Ti is? Mi is! Itt a városban adott pontokon van egy titkos jelzés is a villanyoszlopokon és a házfalakon, pontosan 185 cm magasan. Séta közben pontosan le lehet csekkolni, hogy milyen magas a pasi, megüti-e a mércét.

ma 19:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!