Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők miért vergődnek a pua...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért vergődnek a pua miatt?

Figyelt kérdés

csak annyit kepes latni a felszines agyuk h betanult szovegek...

pedig a noknek is oda lehetne nyomni a kezebe egy konyvet, h 100 szoveg amit dugas elott benyomhatsz h ne tunj kurv anak.

de a nők megtanuljak a gondolati strategiat es maguknak generaljak a szovegeket osztonosen.

nekik ez az egyetlen gondolat a fejükben: Nem akarok felelosseget vallalni a tetteimert, mas szoval nem akarok kur vanak tunni.

persze ha egy ferfi tanul meg hasonlo gondolati stretegiat, történetesen: megduglak ha törik ha szakad, akkor azt a nok osztonbol csipazzak, de ha megmondod hogy te ezt megtanultad akk a jokislany lelkük beszirenazik, h at lettek verve.

2012. jún. 12. 13:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/186 A kérdező kommentje:

nanananaaa nyugivan!

eddig csak azt láttam visszaigazolva, hogy sexuálisan nem vagyok vonzó

mert elfogadnak olyan értelemben, hogy határozott vagyok és elfogadják a fizikai közelségemet, és a humoromat.

azt tegyétek félre, hogy most be vagyok árnyékolva ezekkel a gondolatokkal. Mert nem ilyen elmeállpotban csajoztam.

nem nézek ki jol, erre lehet visszavezetni mindent.

2012. jún. 15. 13:38
 42/186 anonim ***** válasza:
100%
Jó, akkor maradj egyedül. nekem ugyan nem gond. egy biztos, nőként nem lennék együtt olyan férfival, aki magát rondának tartja és ezen lovagol a nap 24 órájában. én egy egész szép lány vagyok (nyugodtan ribancozz le) és halálosan szerelmes voltam egy ronda pasiba (az egész baráti köröm rajtam röhögött). nagyon rajongtam a srácért, mert szerintem szexi volt, humoros és nagyon okos. a srác pedig simán elküldött melegebb éghajlatra. elég csúnyán.
2012. jún. 15. 13:43
 43/186 A kérdező kommentje:

amikor kellek egy nönek, akkor nem tartom magam rondának. Föleg, hogy egy csomoan megmondják, hogy nem vagyok az. A kiváltó ok az mindig az, hogy nem vagyok elég jo a nöknek (sexuálisan) ha jó lennék, akkor nem lenne ok a nyafogásra.

és szerintem megtetszeni egy nönek nem luxus. a sex sem luxus. csak én valamiért nem részesülök belöle.

különben meg volt már rengetegszer, hogy nyiltan ócsároltak, hogy ronda vagyok, máskor meg jol nézek ki, egyszerüen nincs is stabil vélemény erröl.

ha joképü lennék, annak nyilvánvalo jelei lennének.

2012. jún. 15. 13:46
 44/186 A kérdező kommentje:
volt hogy nyomultam egy nöre, oltogatott viccesen, hogy vézna vagyok, nem birok el 30 kilot sem. Én meg rávágtam, hogy beba sszalak az ablakon a tánctérre? És röhögött. Smároltam is vele. Szóval az önbizalom az önbizalom, csak épp semmit nem ér, ha nem nézel ki jol.
2012. jún. 15. 13:51
 45/186 anonim ***** válasza:
100%
bocs, de így hogy nem látunk élőben, nem tudjuk megmondani, hogy ronda vagy-e vagy sem. ezt senki le nem írhatja, mert semmi értelme nem lenne. azt biztosan mondhatom, hogy rettenetesen szánalmas, amikor érzem egy pasin, hogy erőszakosan nyomul, hogy szexelhessen velem. ilyenkor össze-vissza beszélnek, nem is hallják, hogy mit mondok. és ilyen szöveget nyomatnak: "hogy tudom, hogy megőrülsz értem és kívánsz", "valld be, hogy még soha nem beszélgettél ilyen jóképű pasival" ésatöbbi. iszonyú gáz!!! nem tehetek róla, de ezt érzem, hogy nem kíváncsi rám, csak a lyukamra, hogy kielégüljön. én meg olyan nő vagyok, akinek kell az érzelmi kötődés ahhoz, hogy vkivel ágybabújjon, legyen az illető jóképű vagy sem. ettől függetlenül vannak lányok, akiknek mindegy. vagy keress ilyet, itasd le és dugd meg (ezek a lányok elég feltűnő jelenségek egy szórakozóhelyen, szinte nem is kell befűznöd, már dobják le a bugyijukat) vagy menj el hivatásoshoz. olyan lányt, aki ismerkedés után akar szexelni, de csak szexelni, olyat nem nagyon fogsz találni, ha igen, akkor baromi nagy szerencséd volt. és ezért nem a nők a hibásak. olvass egy kicsit az evolúcióról, sok mindent meg fogsz érteni. például azt, hogy miért válogatnak a nők.
2012. jún. 15. 13:56
 46/186 A kérdező kommentje:

hát megbocs, de én meglehetösen szellemes és vicces vagyok. Van egy stilusom, ami fényévekre van attól a kéjelgö kiéhezett baromtól, amit te leirtál. Különben téged is minösit, hogy ilyen férfiakkal leálltál :D Gondolom jol néztek ki, aztán azt hitted, hogy jo lesz.

na nekem ez nem járható ut. Nekem minden eredményért a viselkedésemmel kell megdolgozni. Nem mosolyognak a képembe az első pillanattol kezdve, nem néznek bociszemmel rám, nekem oda kell tennem nagyon a kommunikáciomat, hogy elhigyjék, hogy velem is jo lehet nekik, nem csak a joképüekkel.

én viccesen, mármár közönyösen szoktam utalgatni rá, hogy talán dughatnánk is, ha már ilyen jol érezzük magunkat. És nem azért mert én igy vagy ugy, hanem csak azért mert ha nem vonzodnánk egymáshoz, akkor nem ülnénk egymás mellett vagy ilyesmi.

persze rá kellett jönnöm, hogy a nök szeretik az ingyen szorakoztatást, és én csak ilyen ingyen szorakoztató vagyok számukra. Nem maradnak szégyenben a barátnök elött, mert van velük egy himnemü, de ugyanakkor olyan felelösségteljes dolgokon sem kell agyalniuk, mint a sex. Ez tökéletesen kényelmes a ribi fajtátoknak!

alig tudnám összeszámolni azt, amikor a lány csokolt meg. Ha nem nyomulok, probálom kikényszeriteni belölük, hogy kiváncsiak legyenek (ami a kiszámithaatlan viselkedésem miatt nem lenne nagy dolog), mégsem kezdenek el vonzódni, hanem otthagynak! Na ezt add össze!

nem vagyok lapos fazon egy egyszer biztos. Mégis valamiért a férfias kinézetüekkel mennek el végsösoron. NINCS KIVÉTEL. velem csak szorakoznak bármennyire erösködöm, vagy éppen bármennyire titokzatos vagyok. Kiprobáltam már sok mindent. MINDEN ESETBEN A FÉRFIAS ÜRGE NYER!

engem nem érdekel, hogy a szorakozóhelyen a joképüek néha rosszalloan néznek, amiért a lány lába között nyulkálok, ők meg támasszák a falat sörrel a kezükben. Ők szerintem többet dugnak, mert TETSZENEK A NÖKNEK!

2012. jún. 15. 14:04
 47/186 anonim ***** válasza:
100%

Nem nagyon tanultál te semmit a puából.

Mint mindennek, a Puanak is a terepgyakorlat a legnagyobb része. Ott szerzed meg az önbizalmat, a tapasztalatot ami kell az élethez. Nem neked kell alkalmazkodni a Puahoz, hanem a puat beleépíteni a stílusodba.

Csak egy kérdés: miért futsz hátrafelé? Te jelenleg azt látod, hogy jaj az előző sem sikerül, arra koncentrálsz. Ne az elszalasztott lehetőséget lásd, hanem azt, hogy jön a következő. Az természetes, hogy egyeseknek könnyebb, és másoknak nehezebb, de aztán az élet más területén neked lesz könnyebb, ő meg szenvedni fog, nem vagyunk egyformák... tovább kell lépni! Fordulj meg és fuss rendesen, ne érdekeljen mi van a hátad mögött, úgyse látod. Nehéz? Hát igen, nehéz, de járni se egykönnyen tanultál meg, beszélni se szóval küzdj tovább.

Én magam is feladhatnám, hisz 23 évesen is csak 5-ször csókolóztam de nem teszem, mert 5ször sikerült! Visszautasítottak már? Többször is, ennyit abból szűrtem le, hogy a) épp nem én kellettem neki az nem az én hibám és amikor az én hibám volt azt utólag kielemeztem és eltároltam későbbre. Hozzáteszem tuti többször csókolózhattam volna ha bátrabb lettem volna. Nem nem használok PUA módszereket, magamat adom. Csak a Nike szlogenjét tudom az embereknek mondani: Just do it! azaz Vágj bele! Tehát ne a negatívumokkal foglalkozz többet, azt csak ismerned kell, hogy minden kell fejlődni hanem a pozitívumokat kell figyelembe venni. nem azzal kell foglalkozni aki nem keres, hanem azzal aki igen.

2012. jún. 15. 14:07
 48/186 anonim ***** válasza:
100%
nem válaszolok neked többet, mert nem olvaod el amit írok. én ezekkel a kéjelgőkkel soha nem álltam le, hanem odajöttek és addig jöttek utánam, hogy sokszor haza kellett mennem (hiába szóltam finoman, hogy távozzanak). remélem nem lesz belőled szexuális bűnöző, mert a válaszaid alapján közel állsz hozzá:(
2012. jún. 15. 14:10
 49/186 A kérdező kommentje:

volt olyan hónap, hogy heti 3 egymás utáni napon is lenn voltam terepen. Szal kifejezetten nagyon sokat voltam lenn.

szeptemberig: 2 lánnyal csokoloztam

szeptembertól juniusig: ~30

és megakadt a dolog, mert ettöl többet nem tudok kihozni a dologból. Nem és nem.

2012. jún. 15. 14:10
 50/186 A kérdező kommentje:

hát pedig nem igaz, hogy nem akar velem kefélni senki? Engem nem érdekel, hogy mondogatja a lány, hogy jaj dugna velem...EZ KEVÉS

a nök nem mondják hogy dugni akarnak, rajtuk LÁTSZÓDNI KELL, hogy dugni akarnak. és nem látszodott egy lányon sem.

hasonló dolog a joképüség kérdése

nem hallani akarom, a megerösitésnek a nők viselkedéséböl kell jönnie.

2012. jún. 15. 14:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!