Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők miért vergődnek a pua...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért vergődnek a pua miatt?

Figyelt kérdés

csak annyit kepes latni a felszines agyuk h betanult szovegek...

pedig a noknek is oda lehetne nyomni a kezebe egy konyvet, h 100 szoveg amit dugas elott benyomhatsz h ne tunj kurv anak.

de a nők megtanuljak a gondolati strategiat es maguknak generaljak a szovegeket osztonosen.

nekik ez az egyetlen gondolat a fejükben: Nem akarok felelosseget vallalni a tetteimert, mas szoval nem akarok kur vanak tunni.

persze ha egy ferfi tanul meg hasonlo gondolati stretegiat, történetesen: megduglak ha törik ha szakad, akkor azt a nok osztonbol csipazzak, de ha megmondod hogy te ezt megtanultad akk a jokislany lelkük beszirenazik, h at lettek verve.

2012. jún. 12. 13:44
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/186 anonim ***** válasza:
100%
Neked jelenleg az.
2012. jún. 15. 15:01
 62/186 A kérdező kommentje:
de én ugy kerültem bele a dologba, hogy elötte volt csajom és dugtunk egy éven keresztül.
2012. jún. 15. 15:02
 63/186 anonim ***** válasza:
100%
Igen a LEEDs is nyert bajnokságot már...
2012. jún. 15. 15:03
 64/186 A kérdező kommentje:
és a többi fiu szerinted hogyan sexel ha nem pont ugyanilyen esetlegességszerüen? Csak ugye ők JÓL NÉZNEK KI (férfiasan) ebböl kifolyolag gyakrabban tetszenek meg lányoknak.
2012. jún. 15. 15:05
 65/186 anonim ***** válasza:
100%

ne szórakozz tudod hány ronda csávót ismerek akik szexelnek?

Persze ők tudják, hogy ők nem egy barcelona és ezért kisebb célt tűznek ki régebbben, most meg modelleket dugnak.

kisebb cél--->nagyobb önbizalom---->több siker---->nagyobb cél és sikeres is.

2012. jún. 15. 15:10
 66/186 anonim ***** válasza:
A csajozás arról szól, hogy kiismerd mit akar, hiába akarsz adni olyat ami nincs, kers mást aki megadhatja... neked nem az a cél hogy megadd ami nincs hanem eladd ami van. ha az nem kell neki le kell szarni vevő mindig lesz.
2012. jún. 15. 15:12
 67/186 A kérdező kommentje:

óóó tényleg?

tudod kik vevők rám? akik tényleg ugy gondolnak rám, hogy a pasijuk leszek?

csunyácska, elhanyagolt nők. Pl egyszer valamiért (gondolom eléggé részeg voltam), megláttam egy szemüveges kis alacsony lányt, odamentünk haverommal, dumálgatok, a barátnöje rögtön ugat, hogy szerinte huzzak el, mert nem jövök be a barátnöjének. Ezt fülem mellett elengedtem, pár perc mulva le is kaptam a lányt. Aztán kavartunk össze vissza. Totál transzba volt esve a lány, hogy valaki sexuálisan birizgálja. Konkrétan mikor rátettem a kezemet a farkamra, akkor igy felakadtak a szemei és be is csukta öket. Gondolom senki se mászott még rá ilyen szinten. Simogatott, ölembe ült, és eddig az a lány volt az egyetlen akinek vettem italt (öszilé, 700ft)

a jónők is ugyanigy viselkednek, ha tetszik nekik egy fiu. Most gondold el, ha igy viszonyul hozzám egy jó csaj, akinek van sexuális önbizalma is, akkor nem feljön velem dugni? Mert ez a kis félénk lánynak nem volt a világképében az egyéjszakás...pedig látszott rajta, hogy akarná. egy tökösebb csajnál ez nem lett volna kérdés, cska ugye nekik meg nem kellek.

emlékszem valami csunya, de sexuálisan tulfütött csajjal is kavartam, tényleg durva volt, jot táncoltunk, stbstb. A csajnak feltünt a fiu ismeröse, akivel gondolom már dugtak is. A csávókát az sem zavarta, hogy az orra elött smárolok a csajjal, mert tudta, hogy neki jár az a csaj, és bármikor megdughatja. Mondanom sem kell, hogy a csaj a fickóval dugott aznap este.

2012. jún. 15. 15:18
 68/186 A kérdező kommentje:

és ilyen "kuropajtás feltünik" eset volt egy másik is.

a csajnak igy belemarkolt a hajába a csávó, modnott neki valamit, és utána odalökte hozzám a lányt. MEg biztatott hogy dugjam meg jól!

csaj késöbb elöhozakodott azzal, hogy ő szerelmes abba a fiuba.

2012. jún. 15. 15:21
 69/186 A kérdező kommentje:

pedig a fickó ugy beszélt a csajjal, hogy: IGYÁL FA SZOM!

meg ilyen durvákat szolt neki.

2012. jún. 15. 15:24
 70/186 anonim ***** válasza:
100%
Röviden elmondom miért: menthetetlen rinyagép vagy. Kifogást keresel. Valószínűleg szarabb PUA mint azt hiszed magadról. Beszélsz, hogy ez nem megy, az nem megy, de a helyett, hogy megoldást keresel áthárítod a felelősséget arra aki semmiről se tehet. Voltam egy gyönyörű lánnyal, nem nézett rám férfiként, csak ismerősként míg meg nemm hallotta, hogy három nyelven beszélek anyanyelvi szinten, és utána kábé könyörgött a szemeivel, hogy hívjam el randira. (átlagosan nézek ki.)
2012. jún. 15. 15:27
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!