Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért küldenek a lányok (legtöbbjük) egy pasit más éghajlatra, mikor nem is tudja, hogy mit akar a pasi?
"nem csak küslőre, mindenre. "
De ha AZONNAL elutasítod, a TÖBBI szempontra nem kapsz választ...
#41: az az első szűrő, ami bár felszínes és igazságtalan, de szükséges. ez olyan.. fokozatos dolog. ha külsőre "elégséges" (értsd mint osztályzatban) akkor beszélgetek vele egy keveset. ha első beszélgetésre "közepes" akkor elmegyek vele egyszer valahova, vagy mai világban felvehet facebookra ( :DDDDDD ); ha az eslő hosszú beszélgetés után is oké a srác, akkor jöhet egy randi, és "jó" minősítést kap, majd ha a randin is megfelel összejövök vele, persze feltéve ha én is neki.
kérdező: erre nem tudok mit mondani, mert tapasztalatom nincs. én inkább az a bántóan ősznte fajta vagyok, sosem mondtam hogy van barátom ha valójába nincs... egyébkétn ez gondolom a nőknél ilyen kegyes hazugság akar lenni, valamint önvédelem, ugyanis így nem támadhatjátok úgy mint engem, a felszínességgel:)
a belső értékeire is figyelsz?
mert az h beszélgetés... ebből is az jön le h azt nézed, izgalmas-e vagy nem... ha nem, akkor már nem is jó.
a belső értékeit is nézem természetesen, más kérdés hogy - és megint evolúció - mi az ami vonzó számomra, mint nő számára. hiába találok pozitív belső értékeket, ha az nem mint hímnek pozitív.
valóban nem tudom elképzelni hogy miylen ez nektek, és nem is irigyellek titeket... talán inkább úgy próbálom elmagyarázni, hogy tudom nagyon jól hogy ez nem jó, nem helyes, nem kiegyensúlyozott verseny. mert kiderülhet az általm mondjuk "második" helyezettről, hogy valójában 100x értékesebb mitn az első. Tényleg rossz dolog, és igazságtalan az egész. De azt próbáljátok megérteni, hogy ez nem a bunkó nők miatt van. egy nő nem direkt szeret bele a "rosszfiúba", ami titeket nem vigasztal, de akkor is meg kell értenetek. Ez nem olyan dolog amit racionális gondolkodással fel lehet fogni (sajnos), vagy meg lehet magyarázni. ezek érzések, benyomások, vágyak. És lehet hogy teljesen igazságtalanul én beleszeretek a bunkó, s.ggfej rosszfiúba, mikor ott vár rám a kedves, aranyos, odaadó fiú is. De ha belé nem tudok beleszeretni, ha képtelenség? jöjjek össze vele, mert az eszem azt sugallja, majd éjjel az ágyban gondoljak a másikra? ez sem jobb, de elkerülhetetlen.
Ti is tudhatjátok milyen az a szerelem... és sok mindent rá lehet kenni, csak azt nem hogy racionális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!