Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy két féle pasi létezik? Az egyik aki nem kell egyik nőnek sem, max 1-2 nek és a másik amelyik mindegyiknek kell? Méghogy különbözőek az ízlések?
Ugyanígy kétféle nőtípus létezik. Az egyik aki nem kell egyik nőnek sem, max 1-2 nek és a másik amelyik mindegyiknek kell? Méghogy különbözőek az ízlések?
Majdnem minden férfi ugyanazt a típust szereti. Legyen skandináv típus.
javítás:
Az egyik aki nem kell egyik férfinak sem
Szerintem is. Egyébként első, lol szóval 2 nő típus az egyik amelyik nem kell egyik nőnek sem, a másik meg mindegyiknek. Szóval akkor a lezbi meg nem lezbi.
Mondjuk azért ennél kicsit tágabb szerintem a lehetőség, csak van egy szféra aki kell a nőknek a másik meg nem. Mondjuk én nem külsőre helyezném a hangsúlyt. De ja, sőt látni is ezt látom, meg a pimpek is honnan lettek? Van 10-20 csajuk, milyen csajnak van 10-20 pasija?
Na, szóval vannak a "normális" pasik, akik élik az életet, jó körülmények között, velük a csajok is beszélgetnek, akár kezdeményeznek stb. És a "többi" akik akármiért kiesnek ebből.
Ha olyanokat olvasol, hogy fúú mióta van barátnőm azóta úgy vettem észre jobban megnéznek a csajok v. mintha tök másképp néznek rám a lányok, meg én is jobban érzem magam stb. na az pont ez.
A kérdező ismét hülye.
Mit jelent az, hogy "kell egy nőnek"?
Első látásra vonzónak talál?
Igen, ilyen vagyok. A nők többségének tetszem. A maradék 40%-nak nem vagyok elég magas.
Tehát a 60%-a szeretne lefeküdni velem. De ez sem igaz, mert pl. a diszkós ribik annyira nem jönnek be nekem, hogy én sem nekik. Már messziről is látnák, hogy nincs esélyük nálam és ez taszító számukra.
Mondjuk, hogy maradt 30%. (Az életkor alapján még nem is szűkítettem!)
Ne menjünk most bele abba, hogy el lehet még szúrni a randit is és az ismerkedés közben is alakulhat úgy, hogy inkább nem kér belőle.
Kit érdekel, hogy minden nő engem akar, ha van barátnőm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!