Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik egyáltalán ilyen pasi vagy nekem túl nagyok az elvárásaim? 21/L
Mindig is taszítottak a bulizós, csajozós, piálós, cigizős, kigyúrt pasik.
A nembulizósak meg mind az a tipikus kövér, csúnya és pattanásos?(biztos van kivétel, de eddig csak ilyenekkel találkoztam)
Tudom, hogy az egész az én hibám, és menni kellene, ismerkedni meg ilyesmi, de egyszerűen nem megy. Mások szerint sokan örülnének ha így néznének ki mint én. Mégis az önbizalmam 0.
Nem bírom a tömeget, a züllést és talán a fiúktól is félek egy kicsit. A magamfajta otthonülősek pedig biztos nagyon unalmasak. Vonuljak zárdába vagy mi?
21/L
énis ilyen vagyok csak fiatalabba, szóval nem hinném, vagy netmudom, lehet kivételek vagyunk .
17/L
Én se vagyok bulizós, de nem kövér, csúnya és pattanásos se vagyok, inkább sportos. :)
Nagy tömeget én se bírom. És attól még, hogy valaki otthonülős, még nem biztos, hogy unalmas is.
23F
Nem azt mondom hogy utálom a bulikat, de az nem az én világom. Alkoholt nem iszok, undorítónak és szánalmasnak tartom azokat akik hétvégente annyit isznak hogy a saját lábukon nem tudnak megállni és mindent össze-vissza hánynak.
Nem dohányzom, azt sem szeretem ha más rágyújt abban a helyiségben ahol én vagyok.Kövér sem vagyok, sőt még egy jó pár kilót szívesen látnék magamon ( 185/72kg ), pattanásos pedig sohasem voltam, meg már kinőttem azt a korszakomat.
Ha szeretnél írj rám én is szívesen beszélgetnék veled.
Egyébként mi az / mik azok a dolgok amik téged érdekelnek és szívesen csinálsz ?
21/F
Létezik.
Nem járok buliba(talán évente 2szer megyek), h azt mondom hogy évente 6 sörnél többet iszok akkor sokat mondtam. Nem cigizek egyáltalán. Sportolok de nem vagyok kigyúrva.
Nem vagyok kövér, se pattanásos és mondták már hogy jól nézek ki.
20F
És még ismerek pár ilyen srácot akik ugyanezt elmondhatják magukról.
Csajszikám, nehogy zárdába vonulj, mint látod akad páciens bőven! Írj valamelyiknek, csak úgy dumálásból.
Ki tudja?
:D
Persze hogy létezik...Nem kell szerintem feladni, biztos találsz ilyet.. Fiu vagyok,igaz még csak 17,de nemittam,nemcigiztem soha ... énis inkább itthon szeretek ulni, ha megyek valahova akkor meg nem ilyen nagy bulizos helyekre hanem inkább valahova beulunk beszelgetni..
és csunya sem vagyok :DD sokan mondták már hogyha igy néznének ki már rég becsajoztak volna minden hétvégén...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!