Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Létezik egyáltalán ilyen pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik egyáltalán ilyen pasi vagy nekem túl nagyok az elvárásaim? 21/L

Figyelt kérdés

Mindig is taszítottak a bulizós, csajozós, piálós, cigizős, kigyúrt pasik.

A nembulizósak meg mind az a tipikus kövér, csúnya és pattanásos?(biztos van kivétel, de eddig csak ilyenekkel találkoztam)

Tudom, hogy az egész az én hibám, és menni kellene, ismerkedni meg ilyesmi, de egyszerűen nem megy. Mások szerint sokan örülnének ha így néznének ki mint én. Mégis az önbizalmam 0.

Nem bírom a tömeget, a züllést és talán a fiúktól is félek egy kicsit. A magamfajta otthonülősek pedig biztos nagyon unalmasak. Vonuljak zárdába vagy mi?

21/L

2011. ápr. 3. 12:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Miért hogy nézel ki? :)
2011. ápr. 3. 13:50
 12/20 anonim ***** válasza:

Ritkán bulizok (havi 1-2x általában), nem vagyok az a csajozós típus ( :( ), nem dohányzok, alkohol meg társasági szinten. Kigyúrt sem vagyok, habár edzek.

Mellesleg, mivel töltöd otthon a szabadidőd? Nincs kedved barátokkal vagy ha majd lesz barátod vele eljárkálni ? (nem buliba gondoltam).

23/F

2011. ápr. 3. 13:53
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem vonul zárdába, ezekkel a srácokkal. Jól zárjátok magatokra az ajtót. Lesz olyan orgia, csak győzzed!

:DDD

2011. ápr. 3. 14:28
 14/20 anonim ***** válasza:

Szia,

Én nem builizom, bár úgy általában társaságba sem járok, mert nem találom meg a közös hangot a korosztályommal. Nem iszom, nem dohányzom, csajozós típus sem vagyok. Nem vagyok se kövér, se csúnya, se pattanásos. Bár nem vagyok egy adonisz, de sportolok/edzek, hogy azért megfelelő formában legyek. Állítólag "jóképű" vagyok, de én nem hiszem, bár ez úgyis szubjektív. Én is inkább itthon ülök, mert mint mondtam nem igazán bírom a korosztályom. Nincs velük közös témám, pedig elég sok minden érdekel, sokat olvasok, de a valóvilág meg foci meg sör nem érdekel. Szívesen beszégletnék Veled, ha lenne kedved hozzá, mivel úgy látom hasonlítunk pár dologban.

20/F

2011. ápr. 3. 17:43
 15/20 anonim ***** válasza:
szerintem létezik olyan pali is aki "otthonülős" -nem rossz értelemben- ugyanakkor szórakoztató, kicsit sem unalmas pusztán nem szeret bulizni. ÉS! még nem is kövér, pattanásos, amolyan tipikus csúnya... hidd el van, tudom! jobb esetben összeakadsz egyel, rossz esetben pedig nem.
2011. ápr. 3. 18:19
 16/20 anonim válasza:

át tudom érezni, én is így vagyok ezzel.

állandóan csak csalódunk. és fogalmam sincs, h mégis hol kellene ismerkedni. pedig én is csak egy ilyen pasira vágyom.

18/L

2011. ápr. 3. 18:57
 17/20 anonim ***** válasza:

17:43-as vagyok.

Nem akarom itt rombolni a kérdést, de tudjátok a magunkfajtából kevesebb van, így nehezebb egymásra találnunk. Az életmódunkból adódóan nincs az, hogy összefutunk egy diszkóban vagy egyéb helyen, ráadásul nem is futókalandot meg egyéjszakást keresünk, így tényleg nehéz megfelelő párt találni. Szerintem nem attól lesz valaki érdekes, hogy eljár ide-oda meg piál, ugyanakkor aki így is tesz Nekem azzal sincs gondom, csak egyszerűen nem az én világom. Régebben volt egy probálkozás egy olyan oldalt összehozni, ahol ilyen... "visszafogottabb" fiatalok ismerkedhetnek, de nem indult be, szóval marad a GYK meg társkeresők. Nem szabad feladni. :)

2011. ápr. 3. 19:19
 18/20 anonim ***** válasza:

Vannak :) Ha nem hinném ezt, már elmentem volna Tibetbe a szerzetesekhez (komolyan fontolgattam korábban :D)

Én is ilyen vagyok, évek óta nem voltam bulizni, mert nem vonz, és fel tudom magam találni.

Viszont én teremtettem magamnak egy másfajta életet. Hogy konkrétan fogalmazzak, a magam érdekében jelenleg felszabadító dolgokkal foglalkozom; dolgozok (mint rehabos kutyakiképző), tanulok (lovastúra vezetést, na, meg kémia emeltre, mert ideje lesz felvételizni), így olyan emberekkel találkozom, akikben legalább egy dolgot nagyon tudok becsülni (természet- és állatszeretet).

Amellett, hogy nyitva hagytam valamennyire a lehetőséget, hogy hozzám hasonló emberekkel találkozhassak a mindennapjaimban, ráadásként én is csendes, félénk, visszahúzódó vagyok, ezért rátértem a kb. egyetlen megoldásra, a netes társkeresésre. Korábban bejött, a legnagyobb szerelmeim onnan indultak.

Most újra próbálkozom, mert abban biztos vagyok, hogy lesz még ilyen. Fel a fejjel!

21/L

2011. ápr. 3. 19:37
 19/20 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Balázs vagyok 27 éves, és azt tanácsolom ne keseredj el. Nem bombázlak hogy én ilyen meg olyan vagyok mert ahogy olvasom azokból itt Dunát lehetne rekeszteni, de ha kapok egy esélyt megtudhatod hogy van még ilyen pasi, akit keresel.

2011. ápr. 5. 11:38
 20/20 anonim ***** válasza:
Nekem is ez a problémám, de hiába, már nem hiszem, hogy valaha is megtalálom az én kis tökéletlenül tökéletes hercegem...
2011. ápr. 27. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!