Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak nekem nagyok az elvárásai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem nagyok az elvárásaim pasi ügyben?

Figyelt kérdés
Még nem volt pasim, mert úgy vagyok vele, hogy nekem bárki nem jó. Nem szeretem a mai korombeli fiúkat, mert komolytalannak tartom őket, és folyton a bulikon és a szexen jár az eszük, de nekem fontos lenne, hogy a pasi szeressen, mellettem legyen, lehessen beszélgetni vele. Ilyen nehéz ilyen pasit találni? 16L
2010. júl. 6. 21:27
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%

igen ilyen nehéz.

normális pasik nincsenek vagy foglaltak.

2010. júl. 6. 21:28
 2/30 anonim ***** válasza:
84%

nem nehéz mármint vannak ilyenek csak 1. re nem látszik rajtuk mer van aki nagy partyfacenek tünik pedig am rendes.am sztem elvárásaid ne add lejjebb mer ez alap dolog (+még hozzá 1 jo külsö)

16/F

2010. júl. 6. 21:29
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha mégis találsz egy rendesnek tűnő pasit akkor pár hónap után kiderül,hogy olyan,mint a többi.
2010. júl. 6. 21:30
 4/30 anonim válasza:
74%

Én pont ez vagyok csak az ellenkező nemből:d

15f

2010. júl. 6. 21:32
 5/30 anonim ***** válasza:
100%

Bírom a gondolkodásmódodat! :) Manapság a legtöbb lány is csak azon gondolkozik, hogy hogyan szedhetne fel egy akármilyen pasit, akivel majd megd*gathatja magát. Mert ugye "ciki", ha nincs barátja, ha szűz, stb. :(

De jó tudni, hogy vannak még normális lányok is! ;) Amúgy merre laksz? :)

2010. júl. 6. 21:36
 6/30 A kérdező kommentje:
Nyíregyházán :-)
2010. júl. 6. 21:43
 7/30 anonim ***** válasza:
63%
AZ össze pasi hülye. Ha nem abban hülye, mint a másik, akkor másban. Ez van. Majd meglátod.
2010. júl. 6. 21:43
 8/30 anonim válasza:
100%

Szerintem egyáltalán nincsenek nagy elvárásaid,ez lenne a normális,de ma már az egész világ a feje tetején áll!

Igen,sajnos nehéz mert nagy részüket csak a szex érdekli.(Ha gondolod írhatsz e-mailt)

2010. júl. 6. 21:45
 9/30 anonim ***** válasza:

21:36-os vagyok. Nyíregyháza kicsit messze van tőlem - Erdélyben lakok - , de azért reménykedtem, hátha közel laksz. :) Szeretek megismerkedni új és normális emberekkel, mert manapság kevés a normális fiatal. :P

16/F

2010. júl. 6. 22:01
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
nehezebb, mint idétlen kis hülyéket. de jobb is velük, mint az idétlen kis hülyékkel. szerintem érdemes kivárni a megfelelőt :)
2010. júl. 6. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!