Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem nagyok az elvárásaim pasi ügyben?
igen ilyen nehéz.
normális pasik nincsenek vagy foglaltak.
nem nehéz mármint vannak ilyenek csak 1. re nem látszik rajtuk mer van aki nagy partyfacenek tünik pedig am rendes.am sztem elvárásaid ne add lejjebb mer ez alap dolog (+még hozzá 1 jo külsö)
16/F
Én pont ez vagyok csak az ellenkező nemből:d
15f
Bírom a gondolkodásmódodat! :) Manapság a legtöbb lány is csak azon gondolkozik, hogy hogyan szedhetne fel egy akármilyen pasit, akivel majd megd*gathatja magát. Mert ugye "ciki", ha nincs barátja, ha szűz, stb. :(
De jó tudni, hogy vannak még normális lányok is! ;) Amúgy merre laksz? :)
Szerintem egyáltalán nincsenek nagy elvárásaid,ez lenne a normális,de ma már az egész világ a feje tetején áll!
Igen,sajnos nehéz mert nagy részüket csak a szex érdekli.(Ha gondolod írhatsz e-mailt)
21:36-os vagyok. Nyíregyháza kicsit messze van tőlem - Erdélyben lakok - , de azért reménykedtem, hátha közel laksz. :) Szeretek megismerkedni új és normális emberekkel, mert manapság kevés a normális fiatal. :P
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!