Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem nagyok az elvárásaim pasi ügyben?
21:43
és ez a nőkre épp annyira igaz, mint a férfiakra.
üdvözlettel: egy nálad kicsit objektívebb lány ;)
Nem, én is magasra tettem a lécet (sajnos vagy hál' Istennek). Csak hogy vigasztaljalak, íme az elvárásaim: Ne fetrengjen részegen minden hétvégén a szórakozóhelyeken, ne dohányozzon, legyen jószívű, jólelkű, tudjak vele lelkizni, legyen tisztelettudó és udvarias, abszolút hűséges, ne legyen önbizalomhiányos azért, mert nem dug minden héten más csajt, sőt legyen büszke arra, hogy tisztességes, és nem áll be a sorba. Ne legyen az az átlagos, sablon-ember (tck, emo, stb...). Legyen célja az életben, érezzen együtt másokkal, és legyen szerény, ne legyen nagy az arca. Ha mindezek mellett ápolt, jó a megjelenése (nem pénz kérdése), akkor nálam oké.
"Csak" ennyi.
18/L
még jó h leszoktam a piáról:Dnem mintha alkesztündér lettem volna,de voltak ünnepek mikor mattos voltam,de sose olyan h a világomról nem tudtam,najó volt 1 kivétel,de akkorsem okádtam meg fetrengtem...De azóta az este óta nem voltam részeg,mindig max 1 pohár bor vagy sör,ennek lassan másfél éve,és ki lehet bírni...am kérdező külsőleg milyen pasi tetszik?válaszod pls privibe;)
17/F
Nem magas ez az elvárás, csak lehet nehezen fogsz találni ilyet. Én amúgy ilyen vagyok (itt a reklám helye :D), de itt az oldalon már többen is kioktattak, hogy bunkónak meg partiarcnak kell lenni, mert más nem érdekli a lányokat, holott egyszerűen az nem az én világom, hogy össze vissza iszom meg szexelek minden nőnemű egyeddel aki az utamba akad.
... És még nincs/nem volt barátnőm, de inkább várok még x évet egy normális, szerelmen alapuló kapcsolatra minthogy én is "beálljak a sorba", ahogy előttem írták.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!