Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem nagyok az elvárásaim pasi ügyben?
Szia!
19 éves lány vagyok, ugyanezzel a felfogással. Még soha nem volt senkim (szűz vagyok). Sajnos nekem sem sikerült megtalálni a nagy Ő-t, de próbálok optimista lenni, hisz még fiatal vagyok:D És azzal vigasztalom magam, hogyha a h*lye, narancssárga bőrű, IQ-nuku, pénzéhes plázabiccs csajokba is beletudnak zúgni NORMÁLIS férfiak (sajnos nem 1 ilyet láttam már) akkor belém is:D (mielőtt jönnének a kommentek, egyáltalán nem vagyok bányarém, sőőt..és ezt nem magamról mondom, hanem rólam mondták nagyon sokan, van aki el se hiszi, hogy nem volt senkim)
19/L
21:35 19F vagyok,
Még annyit tennék hozzá, hogy olyan bizarrnak tartom, hogy mi "normálisok" (tudom kicsit fennhéjazóan hangzik) nem találunk egymásra, viszont az alfahím meg a plázap*csa igen. Egyre több ilyen kérdés van az oldalon, hogy rendes fiút/rendes lányt keresek, holott a való életben én még nem igen találkoztam ilyen lányokkal.
(Bocs az off-fért, de 22:05; ha gondolod írj egy privit és beszélgethetnénk)
21:35-vel értek egyet, nekem sem volt még senkim, ami meg szintúgy igaz az ilyen fiúkat unalmasnak tartják :).
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!