Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért küldenek a lányok (legtöbbjük) egy pasit más éghajlatra, mikor nem is tudja, hogy mit akar a pasi?
Pont ez az, hogy nem TÚL SOK. Ismerek egy tök szép lányt az egyetemen, életében összvissz 2 próbálkozó volt. Pedig TÉNYLEG szép, nem antiszoc, jár emberek közé.
Valóban, a végképp rondáknak nem adok esélyt, de sok lány a kevésbé rondáknak se. Csak a maximális alfahímek jók. De ezt már írtam...
én ezt valahogy úgy értelmezem, hogy mindneki a számára rendelkezésre álló lehetőség közül a legjobba váalsztja.
vagyis: régi jó példám: ha elém állítanak 10 pasit, hogy mind a 10 engem akar, akkor nyilván kiválasztom körülük a legjobbat. nem csak küslőre, mindenre. azt, amelyik a legjobban megfelel nekem. most itt mindegy is hogy hány darab jön oda/hét, de szerintem egész sok, bár lehet az én viselkedésem nagyon kihívó a pasik számára, mert mindnekivel beszélgetést kezdeményezek.
Azért mert pusztán a nemiségük miatt felsőbb rendűnek képzelik magukat. Ezt a nézetüket még a sok szerencsétlen is megerősíti, akik egy tahó lekoptatás után lehajtott fejjel elmennek.
Ki is mondtad a lényeget: "tt helyben porig kellene az ilyen lányokat alázni"
Mi tart vissza titeket, hogy lealázzátok őket a francba?
evolúciós párvűlasztási szabályok érvényesűlnek, hogy azok az egyedek vonzóbbak akiknek tökéletesebb (látszólag) a gén álományuk ezért egészségesebb (szépek) útódokat hozhatnak létre és azok a nyerők a végsősoron akik ezeket az útoodokat meg is tudják védeni (pénz).
:DDDD
ez nem a nemiség miatt van. alapvetően férfi és nő között nincs különbség.
lásd: egy férfi, fogja magát és mondjuk 100 nőből kiválaszt egyet, akihez odamegy. a nő pedig, ugyanúgy 100 őt megkereső férfiből kiválaszt egyet akit meg akar ismerni. nicns köze a nemiségnek az egészhez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!