Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor lesz valakim?
Sajnos, én eddig szinte csak az általam leírt kategóriával találkoztam...
De jó hallani, hogy vannak, akik nem ilyenek. Már csak találkozni kéne eggyel....
Mi a manó :D!
Ezek szerint te is rossz felé keresgélsz... De nem szabad feladni, én se adom fel. 22F
Figyeljetek. Én is kicsit "szarul" érzem magam, mikor meglátok egy boldog párt. Ezzel nem lehet mit csinálni. Feladni viszont nem szabad:) Mondjuk nekem is szoktak olyan pillanataim lenni, amikor úgy érzem, hogy nehéz nagyon...
22F
Szerintem mindenki kicsit kellemetlenül érzi magát, mikor látja, mindenkinek sikerül, csak neki nem.
Pláne, mikor az ember azt se tudja, mi az oka.
Szép vagyok (még mielőtt valaki azt mondaná, biztos ronda), de valahogy nem sikerül összejönni senkivel.
Talán majdcsak....
Valaki ránk is vár, ez biztos, csak meg kell találni.
Nem mondom azt, hogy modell szépségű vagyok, csak olyan átlagos, de én is olyan vagyok, mint amit írtál, hogy eléggé gondolkodóba esek, hogy 21 éves létemre mi lehet velem a gond.
ma 20:33!
Igaz. Nem feltétlen csúnya, akinek nincs párja. Megértelek, én se vagyok ronda, mégis egyedül vagyok. Nálam nagyban közrejátszik, hogy nem járok diszkókba... Ezzel egy potenciális ismerkedős hely kiesik. Marad a közlekedé/utca stb. Ott meg nem könnyű. 22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!