Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor lesz valakim? Öregszem már azért.
Első körben akkor, ha te magad olyan vagy, amit leírtál. Sokan vannak ilyenek, de aki úgy olyan, hogy még jól is néz ki mellé, az kevés. Manapság meg a lányok - köztük talán te is? - túlságosan hajlamosak első benyomás alapján dönteni, és ha elsőre nem tetszik, utána le van sz*rva az ember, mintha semmit nem javíthatna rajta a belső értékeivel. Többek közt ezért hülyeség pl. az internetes társkeresés. Látsz egy képet a pasiról, "fú ez gáz", és ejtve van... Nekem minden eddigi barátnőm - mind hosszú kapcsolat lett - úgy jött, hogy elsőre nem tetszettem nekik - sajna ez van, nem mindenki donjuan - , aztán másodjára már jobban megismertek és utána már nem volt semmi gond, sőt. És nem bánták meg, mert sokszorosan kárpótoltam őket más téren, ami sokkal fontosabb a boldogsághoz! És ezért is sz*rok rá, hogy kinek hogy (nem) tetszem, mert tisztában vagyok a valódi értékeimmel.:)
Üdv.
24/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!