Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek lesz nekem valaha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lesz nekem valaha valakim?

Figyelt kérdés

Tudom, hülye kérdés, de ha nem járok el bulizni meg nagyon sehova akkor, hogyan lehetne barátom?

A suliban nagyon kevés fiú van, és ott is csak a teremben szoktam lenni csak akkor megyek ki, ha máshol vagyunk órán.

15 éves vagyok

2011. febr. 5. 16:27
 1/10 Izééékeh11 ***** válasza:
19%

sehogy nem lesz soha az életben pasid ha nem tanulsz meg kimenni a folyosóra és ismerkedni xD hát én ennyit tudtam segíteni

13l

2011. febr. 5. 16:32
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy lesz. ;) Sőt.. buliban nem is lehet komoly kapcsolatot találni :)
2011. febr. 5. 16:40
 3/10 anonim ***** válasza:
95%
Egy 13 éves kisgyerek miért osztja az észt itt?Ez a szex kategória:D.. 18/L
2011. febr. 5. 16:40
 4/10 Izééékeh11 ***** válasza:
28%
jaaaaj de nagy már a pofája valakinek :D attól még hogy 13 vagyok még csak tudom hogyha nem megy ki a teremből meg semmi akkor ott biztos nem lesz barátja :P
2011. febr. 5. 16:43
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Neked nagy a pofád..Mi az,h nagy a pofám?:D Ennyi idősen nem a szexel kéne foglalkozni..Bár eltudom képzelni,h milyen lehetsz ezzel a szöveggel..
2011. febr. 5. 16:46
 6/10 anonim ***** válasza:

Lehet hogy Szerelem szex a téma ,de érdekes módon ez a kérdés nem éppen szex kategóriába tartozik

szóval akár ebben is tud segíteni egy 13 éves ,csak sajnos mivel tapasztalata ilyen korban elég kevés ,ezért csak elméletileg tud hasznos válaszokat adni gyakorlatilag nem!

(részeben ezért is +18)

Amúgy simán lehet barátod amúgyis csak 15 vagy :)

pl.: miközben mész egyik teremből a másikba lehet ,hogy meglát egy fiú akinek külsőre megtetszel és akkor igazából rajta múlik hogy megkeress-e téged és elkezd veled ismerkedni vagy nem :)(de ez fordítva is működhet!)

2011. febr. 5. 17:12
 7/10 anonim ***** válasza:
Fiatal vagy, még sokat fogsz változni. Biztos, hogy lesz valakid. 15 évesen nem muszáj mindenkinek bulizni, ahogy az sem kötelező, hogy a szexet próbálgassa egy kisfiúval.
2011. febr. 5. 17:16
 8/10 anonim ***** válasza:

Leszlesz:D én pont az ilyen lányokat szeretem.. a kicsit visszahúzódobakat.a 15 éves "nagy bulizós" csajok legtöbbje csak kavarni szeret..vagy nagyonnagyok az elvárásai;)

de azért a teremből mennyél ki:)

2011. febr. 5. 19:01
 9/10 Izééékeh11 ***** válasza:
amúgy ezaz,hogy 13 évesen miért ne kéne a szexel foglalkoznom?!! pont most tanuljuk 6.-ba az egészségtant is,akkor már nem tök mind1 hogy hogy válaszolok egy ilyen kérdésre?!amúgymeg az is igaz hogy ez voltaképp nem is szex-el kapcsolatos kérdés,tehát...:D
2011. febr. 5. 19:51
 10/10 anonim válasza:
nem
2011. febr. 5. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!