Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lesz nekem valaha valakim?
Tudom, hülye kérdés, de ha nem járok el bulizni meg nagyon sehova akkor, hogyan lehetne barátom?
A suliban nagyon kevés fiú van, és ott is csak a teremben szoktam lenni csak akkor megyek ki, ha máshol vagyunk órán.
15 éves vagyok
sehogy nem lesz soha az életben pasid ha nem tanulsz meg kimenni a folyosóra és ismerkedni xD hát én ennyit tudtam segíteni
13l
Lehet hogy Szerelem szex a téma ,de érdekes módon ez a kérdés nem éppen szex kategóriába tartozik
szóval akár ebben is tud segíteni egy 13 éves ,csak sajnos mivel tapasztalata ilyen korban elég kevés ,ezért csak elméletileg tud hasznos válaszokat adni gyakorlatilag nem!
(részeben ezért is +18)
Amúgy simán lehet barátod amúgyis csak 15 vagy :)
pl.: miközben mész egyik teremből a másikba lehet ,hogy meglát egy fiú akinek külsőre megtetszel és akkor igazából rajta múlik hogy megkeress-e téged és elkezd veled ismerkedni vagy nem :)(de ez fordítva is működhet!)
Leszlesz:D én pont az ilyen lányokat szeretem.. a kicsit visszahúzódobakat.a 15 éves "nagy bulizós" csajok legtöbbje csak kavarni szeret..vagy nagyonnagyok az elvárásai;)
de azért a teremből mennyél ki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!