Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz valaha valakim? Lent.
Nem dohányzok. Nem iszok, bulizni maximum 2 havonta egyszer járok. Próbálkoztam lányoknál, de mindegyiktől kosarat kaptam. Pl. volt olyan lány, aki a családjának is bemutatott, majd mondta, hogy neki nem kell senki. Nem ARRA hajtottam egy lánynál sem.
Nagyon el vagyok kenődve. Kezdem feladni a reményt, hogy örökre magányos leszek! :(
20/F
Én pont úgy vagyok, mint az 1. kommentelő, és tudod mit? Teszek az egészre! Miért igazodjak az általánosan elfogadott normához, miszerint az az elfogadható,ha 20 évesen x-kapcsolaton már túl vagy, és jelenleg is fut egy. Miért? Oké, hogy mindenki boldog akar lenni...de vegyétek észre, mennyi olyan dolog van, amire fiatalon van igazán időd, és nagyon jó! Ilyenkor még a legtöbbünk a szüleinél lakik, a keresetét félre tudja tenni...és lehet utazgatni, nyelvet tanulni, hangszeren tanulni stb.
Én nem kesergek azon, hogy nincs párom, helyette próbálom hasznosan eltölteni az időt. Majd úgyis lesz, egyellőre az alkalmi dolgok is megteszik :D
jajj mit siránkoztok már...
hétvégenként tessék kimozdulni a házból!menjetek el bulizni,és majd szépen lassan majd jön egy csaj is..
Persze, az alkalmi dolgok betöltik az üres helyeket, egy ideig boldoggá tesznek, de én utána csak még üresebbnek érzem magam. Ezek nem tudják helyettesíteni azt, hogy valaki szerelmes belém...
(első voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!