Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz valaha valakim? Lent.
Nem dohányzok. Nem iszok, bulizni maximum 2 havonta egyszer járok. Próbálkoztam lányoknál, de mindegyiktől kosarat kaptam. Pl. volt olyan lány, aki a családjának is bemutatott, majd mondta, hogy neki nem kell senki. Nem ARRA hajtottam egy lánynál sem.
Nagyon el vagyok kenődve. Kezdem feladni a reményt, hogy örökre magányos leszek! :(
20/F
19:29-es :)
Lehetne egy ilyen klubot is alapítani :)
19:43 - A külső normális, nem vagyok kövér meg semmi ilyesmi.
Köszönöm a válaszokat!
szerintem nem csak a pasiknak vannak ilyen gondjaik... én lány vagyok, és kb. ugyanez a szitu, nem iszok, nem cigizek, és nem is igazán bulizok... próbáltak már rávenni a ismerőseim, hogy menjek velük bulizni, de én nem tudom megérteni, hogy mi abba a jó, ha a sárga földig leiszom magam... most ez a menő, de hogy miért...
igaz, én molett vagyok, de ismerek olyanokat, akik nem azok,mégis hasonló cipőben járnak. 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!