Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még rendes lány ezen a tetves világon?
Egyetértek a kettővel előttem szólóval. Ha van egy csöpp eszed is, nem foglalkozol a nőkkel, legalábbis ennyit! Az egész életedet nem rakhatod fel arra, hogy nőt találj. Találj ki magadnak hosszútávú életcélokat! Koncentrálj másra inkább, tereld el a gondolataidat! Ha a szemedben tényleg ennyit érnek a nők, akkor miért foglalkozol velük egyáltalán. Ha kur.váskodni akarnak, ám tegyék, mit fáj az neked? Míg te építgeted a jövőd, ők elisszák és elkefélik azt. S ha nem is jönne össze, gondolj arra, hogy egy agglegény még mindig tiszteletre méltóbb mint egy vén leány! ; ) A nyálas szerelmi vágyálmokat felejtsd el mihamarabb! A romantikát már-már a nők sem igénylik, minek törjük akkor magunkat. Elég ha jóképű, gazdag és hideg vagy a nőkkel szemben és nyert ügyed lesz!
F/24
Én voltam a világ legrendesebb lánya, amig a pasim meg nem csalt és porig nem alázott!
Azóta azt mondom nem éri meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!