Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik mindig azt mondják, hogy minden lány ribanc, és miért nincs egy normális lány a világon. Nem veszitek észre, hogy pont a normális lányokat szarjátok le?
Figyelt kérdés
:D2011. jún. 21. 15:21
1/23 bix válasza:
A lányok mindig azt mondják, hogy minden pasi köcsög, és miért nincs egy normális srác a világon. Nem veszitek észre, hogy pont a normális csávókat szarjátok le?
2/23 anonim válasza:
A normális lányok meg minket szarnak le, és a gyökér faszik után futnak :D
3/23 anonim válasza:
az emberek pedig gyűlölik az állatkínzókat, mégis ők a legnagyobb állatkínzók, mert azt a csirkét, disznót, stb falatozza vígan, akiknek az életük a telephelyen maga volt a földi pokol.
4/23 A kérdező kommentje:
ebben is van ráció :D a kérdést egyébként azért írtam ki, mert én is csak láttam valahol és kíváncsi vagyok a reakciókra :D
2011. jún. 21. 15:24
5/23 anonim válasza:
Nekem a következő a tapasztalatom. Ha megismerek egy szép csajt, az általában tényleg ribancos, vagy ha nem, akkor valami tuti nem klappol a fejében. Ellenben egy csomószor akadok olyan lányokra, akik nagyon értékesek belülről, de sajna nem tetszenek.
Jó lenne már egy olyan aki csini, és nincs elszállva magától, és erénye a hűség.
6/23 anonim válasza:
Ez az egész egy nagy körforgás :)
7/23 anonim válasza:
ez az állatos példa eléggé nem ide illő volt.
egyébként meg nem a normális lányokat szarják le, meg nem a normális fiúkat, hanem az olyanokat, akik nem tetszenek nekik...arról meg már senki nem tehet, ki tetszik neki, és ki nem. tény, h sokan csak a külsőre mennek, de ez van.
8/23 anonim válasza:
erre sztem vmi rádöbbenés kell...nem tartom magam rossz csajnak. énis kihasználtam régebben de ez fordítva is így van h a jó pasik is tudják h bárkit megkaphatnak ezért nem tisztelik azt aki már az övék... én egy kicsit visszább vettem a brad pittekből és az átlag pasiknál keresgéltem meg is lett a párom(férjem). Bár én attól mindig is hűséges voltam de énsem tudtam megbecsülni a könnyen elcsábított srácokat...
9/23 A kérdező kommentje:
érdekes nézőpontok :D
2011. jún. 21. 15:46
10/23 A kérdező kommentje:
mondjuk az állatkínzós részt én sem értem hogy került ide XD de nem baj :D
2011. jún. 21. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!