Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik mindig azt mondják, hogy minden lány ribanc, és miért nincs egy normális lány a világon. Nem veszitek észre, hogy pont a normális lányokat szarjátok le?
ez olyan, hogy főleg olyankor mondod, amikor ki vagy borulva, mert visszautasítottak, megcsaltak, dobtak vagy csak simán magányos vagy. úgy meg belefér, mert egy kis megnyugvást ad:) szerintem:)
23N
Engem is leszarnak a pasik, pedig ők mondják rám, hogy milyen normális vagyok, egy problémám, hogy nem vagyok már az első pillanatban olyan közvetlen az emberekkel, mint ha ezer éve ismerném őket. Sztem ez folyamatosan alakul ki, bár amit az elmúlt 1-2 évben tapasztaltam másoknál ill. van akiknél nem. Meg azok a pasik akik "normálisak" mert ugye kinek mi a normális, azok vagy kockafejek, vagy nagy valószínűséggel ápolatlanok. A baj, hogy az emberek nehezen találják meg a középutat, vagy szinte meleg szegény srác, vagy egy ápolatlan bűzös borz...:/
21/L
Furcsa beállítottságú vagyok de én pont nem ezen vagyok fenn akadva hanem azon ha van egy nagyon helyes pasi aki rendes... és egy nálam sokkal rondább csajjal van együtt...
De a témára visszatérve... csajok is meg a pasik is a jobbat akarják... és mivel eléggé a külsőre megy a mai világ így persze, hogy azt nézik, hogy néz ki vagy milyen az alakja, mennyire ismert stb...
én nem mondok hülyeséget ;D ha visszaolvasol láthatod, hogy ezt én is csak olvastam és kíváncsi vagyok a reakciókra :D az én véleményem egy kicsit ötvözi az itt elhangzottakat :D csak én mások véleményére is kíváncsi vagyok :D ti hogyan látjátok a helyzetet :) ugyanis sokszor azt veszem észre hogy mindkét oldalnak ugyanaz a problémája, de egyik sem gondol bele, hogy az a másik szemszögéből hogy néz ki :D (remélem érthetően fogalmaztam így fél 1 után XD)
összességében csak érdekel ki mit gondol erről.. ugyanis a válaszok alapján már igazolódott is az, amit gondoltam, rögtön kaptam egy olyan választ, hogy ez fordítva is így van, hogy a lányok meg nem veszik észre a normális srácokat...
meg olvastam sok tapasztalatot is :D
ugyanis én is láttam már sok mindent, hogy normális lány nem kellett senkinek, normális srác nem kellett senkinek, de a közben mindenki normális barátot/barátnőt szeretne... háááát :D érdekes dolgok ezek :D
Sok normális pasi van, és nő is. Csak ugyebár az ellentétek vonzzák egymást. PL. van egy srác, aki sztem tök normális, nem a külseje miatt tetszik ill. már az is tetszik, de sztem senki nem gondolja komolyan, hogy én tényleg tökre bírom az egész embert, elég zárkózott vagyok vele, mert felőle nem éreztem nyitottságot irányomba, bár lehet egyszerűen nem voltam neki szimpi, ez meg megint fura, hogy egy pasi, aki jellemében, stílusában, meg úgy cakkumpakk tökre hozzám illene, mások szerint is, miért ilyen velem...
Normális lánynak tartanak, szeretem a tisztaságot, rendet, ápolt vagyok, és ami lehet baj, hogy maximalista...ezért is nem elégednék meg egy, na jó legyen pasim felállással, mert akkor, ha nem érzem, hogy Ő az a bizonyos, akinél van valami megmagyarázhatatlan izé érzés, akkor már nem is lenne jó, de persze nem mondom, azt, hogy az, aki sztem tők jó faszi, más szerint is az, volt, aki erre a srácra azt mondta nem rossz, de volt, aki szerint abszolút nem jó pasi, és akkor rám a haverja azt mondta jól nézek ki, ő neki meg nem kellek, de tudom, hogy egy csomó srác ebben a helyzetben lépett volna, ha másra nem, egy menetért biztos bepróbálkoztak volna, persze külsőmbe (nem konkrétan öltözködés terén) hanem az arcomba van valami, ezt mások mondták "ártatlanság", lehet, ezért nem akartak a pasik csak megdönteni.
Én nem hallottam még pasiktól, hogy minden lány ribanc, max 16-17 éves korosztály lehet ilyen, illetve egy felnőtt férfi, akit megcsaltak , részegen, elkeseredésében lehet mond ilyet, azt sem hallottam, hogy nincs normális csaj, engem is annak tartanak, vagy csak a szemembe nem merik mondani az ellenkezőjét, de tény, hogy sok pasi nem utasít vissza egy ribis lányt, sztem nekik is könnyebb, ha jól néz ki, tudja a lánynak sem kell szerelemből, így nem fog ráakaszkodni, csalódást sem okoz neki...stb.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!