Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még rendes lány ezen a tetves világon?
Én napietus.blog.hu válasza:- val értek egyet!
Amíg te nem tudsz változtatni a begyöpösödett gondolkodásodon , addig ne is várj változást. Ha meg rib@nc lányok találnak meg, azokkal meg nem érdemes foglalkozni gondolom azért előbb észretudod venni milyen tulajdonságaik vannak, akkor meg felesleges értük teperni a továbbiakban.
Vannak normális lányok, csak tudni kell észrevenni. Sajnos te is a fusztrált hímekhez kezdessz hasonlítani, de úgy látom azért még van mit rajtad változtatni. Viszont a változás a te kezedben van, rajtad áll, hogyan akarsz változtatni az életeden, és főleg a gondolkodásodon.
És én sem állnék egy olyannal szóba, aki már elsőre ribäncnak néz.. Úgyhogy nem kell az általánosítás. Én is mondhatnám, hogy szinte minden férfi csak a szexet akarja, meg mindegyik bu.nkó.. DE mivel nem ismerem a z összes férfit vagy legalább a felét, addig én sem mondhatom ezt a kib....tt általánosítást:)!
A kérdező kommentje:
nincsenek normálisak.
Addig nem is lesz, amíg csak a rib.ncokat veszed észre, tudod a homály és a köd nagyon eltudja lepni az emberi agyat és hajlamosak vagyunk ilyenkor csak a rosszat észrevenni..
"nincsenek normálisak" erre mondaná egyikismerősöm: "akkor b*sszál egyedül, majd meglátod, milyen keserves az" :P:D
viccet félretéve: min1, mit mondunk, ugyanazt a nótár fújod. nem jutunk így előre, és ennek így semmi értelme nincs. ezek után nem csodálom, hogy az értelmesebb lányok, akik nem úgy vannak vele, hogy mindegy, csak legyen valami a lába között, kerülnek messziről...
kérdező kommentje:
Pláne,ha csak rossz van.
A te agyadban igen
Amíg nem jut el az agyadig minden egyes szó amiket leírtunk, addig ne is várj változást, csak rosszabb lesz.
Hiába mondunk mi akármit, ha a szavunk semmit sem ér ezt neked kell lerendezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!