Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még rendes lány ezen a tetves világon?
Pasim azt mondta, hogy a csajok 10%-a rendes csak. akik olyanok, hogy szeretik, tisztelik a párjukat. Nem isznak, nem dohányoznak, és nem ment át rajtuk a fél falu/város.A többi 90%-a ezeknek az ellentéte. Most akkor döntsd el, hogy ez igaz-e.
Amúgy szerintem én rendes vagyok. Nem iszok, nem dohányzom sőt még nem feküdtem le fél faluval. Sőt még vékony is vagyok. Szóval az nem igaz,hogy a rendes lányok csak kövérek lehetnek:p
hát szerintem a lányok 70-80 %-a egy kurv@..tapasztalatból mondom. sok olyan lány van akinek van barátja és másoknak meztelen képeket küldözgetnek(barátomnak)és tényleg ha elmegy discoba a többsége szobára vagy wcre megy.. :d
ritka nagyon sajnos az olyan lány... :S
én nem járok discoba, nem iszok, nem cigizek, vékony vagyok, szoliba járok, nem vagyok rusnya..de folyton a baráom miatt csak ilyen kurv@k vesznek körül, mert mind rá tapadnak..de hála szeret engem :D szal jaja..aki keres az talál..
"még nem feküdtem le fél faluval" -mivel városban laksz. :)
Csak vicc volt. Hol vannak a rendes lányok,akik értékelik pl,ha együtt nézzük a naplementét?
Én nem járok bulizni,nem iszom,nem dohányzom.
Kijártam a sulit,leérettségiztem,szakmát tanultam.
4,5 éve párkapcsolatban élek,boldog vagyok.
És örülök neki,hogy rólam semmilyen hírt nem tudtak soha terjeszteni,meg h ez meg az huzogatott.
Nekem a párom volt az első az életemben aki úgy ért hozzám mint ahogy nőhöz szoktak.
És még mindig nagyon szeretem őt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!