Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még rendes lány ezen a tetves világon?
Rosszul teszed, hogy ribikornak hívod 13-18.
Ugyanis ez valóban így van sokak esetében, de én nem gondolnám magamat annak pedig 14 éves vagyok.
Sőt! én kifejezetten kiakadok a velem egyidős ribiktől, akiknek műkörmük van, vagy éppen kékre van festve a körmük, 13 éves koruk óta festetik a hajukat, a lehető legminibb szoknyákat veszik fel, stb.
Ezt csak azért írtam, mert nem kellene általánosítani ezt a korosztályt sem. Lehet, hogy ritka kivétel vagyok ebben a dologban, de akkor is mindig vannak kivételek! :)
14/L
én is csak azt tudom írni, hogy rossz helyen keresgélsz. nem csak a könyvtár vagy diszkó létezik :P én pl. a férjemet a teniszpályán ismertem meg. sport közben sok minden kiderül ám az emberről. szerintem több, mint egy átbulizott, vagy akár átdumált éjszakán.
azt meg ne hagyd, hogy ez a hülye álláspont betokosodjon Benned. ilyen hozzáállással nem fogsz találni rendes lányt (azok ugyanis utálják az általánosítást), de még nem rendeset se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!