Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kérdezik egyre többen azt, hogy "létezik-e" "van-e még" normális pasi/lány a világon/földön/mezőn/űrben?
Nekem sincs párom, mégis tudom hogy van olyan értelmes ember akivel együtt tudnék lenni, csak épp nem találom. Mégis mi vezethet ahhoz, hogy ennyire nem találják sokan a párjukat?
Miért nem találják meg egymást az ilyen emberek? Pedig csak egy pr-t kellene írni az aktuális kérdezőnek, hogy "ember itt vagyok próbáljuk meg"
Nekem van egy normális barátnőm. :)
Alapigazság, hogy aki szép az nem normális, beképzelt ribi, aki meg normális az nem annyira szép. :(
A fiatal zsidó házasodna, de nagy dilemmába van. Felkeresi a bölcs rabbit:
- Rabbi! Házasodni akarok, de mondd, mit tegyek? Vegyek el egy bomba jó
nőt, aki egész életemben megcsal fűvel-fával, vagy pedig egy rusnyát,
ez esetben tudom, hogy csak az enyém lesz örökre.
...
Mire a rabbi:
- Hát dönts fiam, mi jobb. Megosztani egy tortát a barátaiddal, vagy megenni egy kalap szart egyedül?
Az én tapasztalataim szerint ez nem igaz. A nem olyan szép lányok tele vannak kisebbrendűségi komplexussal, sokkal féltékenyebbek, állandóan megerősítésre várnak, hisztisebbek. Nekem eddig a legszebb barátnőim voltak a legegészségesebb lelkűek...
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!