Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet megtalálni a normális fiúkat? Létezik egyáltalán olyan?
Nem járok nagyon szórakozóhelyekre, inkább barátokkal, haverokkal mászkálok városban vagy valahol.
Mégis olyan fiút szeretnék aki komolyan gondolja, nem csak szexelni akar velem és utána lelép és hosszú távra gondol, hűséges, nem csufi annyira. Hol lehet ilyen normális fiút találni ilyen 19-25 korosztály között?
18/L
Itt gyakorikerdeseken, ilyenkor recskázik az összes kocka, hátha csurran cseppen nekik valami..
Amúgy itt mindenki normális, neeem antiszoc, csak 90%-uknak soha nem volt senkije.
Én csak röhögni jöttem fel, mert tanulni lusta vagyok most 3 óra edzés után...
hehheh:DDD szokásos kérdés.. ha rákeresnél milliárd ilyen topic nyílt már
a válaszok sablonosak:
könyvtár, piálda, koncert, suli, haverok által, utcán, edzésen, kiránduláson
jelentem van! (:
De ez mindig azzal jár, hogy találkozik a két ember, vagy nem is kell talizni, elég csak 1 fényképet mutatni, és máris nem jó tetszik stb. jönnek a kifogások. Ez van. A normálisak ált. senkinek nem kellenek. mindig így van. De azért csak próbálkozunk...! F és 2 4
Szia!Úgy gondolom az embereknek ki kellene már nőnie ezt a "hol vannak a normális nők/férfiak?" kérdésekből.Egy ember nem attól lesz normálisabb,hogy melyik nemhez tartozik.Tény,hogy máshogy jár az agyunk és sokszor félreértjük egymást,de okos ember ezt egy beszélgetéssel megoldja.Ugyanúgy vannak normális srácok,mint csajok,ahogy nők között is vannak,akik csak d*gni akarnak...Én igazából a mai srácokat sem irigylem.Sajnos több a hülye ember a világban,mint a normális.Ne aggódj,úgyis megtalálod majd a párodat :)
21/L
Mindenhol van, csak nem jó helyen keresed...Itt a szobában is van egy...
(egyedül vagyok....:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!