Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol lehet megtalálni a normáli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet megtalálni a normális fiúkat? Létezik egyáltalán olyan?

Figyelt kérdés

Nem járok nagyon szórakozóhelyekre, inkább barátokkal, haverokkal mászkálok városban vagy valahol.

Mégis olyan fiút szeretnék aki komolyan gondolja, nem csak szexelni akar velem és utána lelép és hosszú távra gondol, hűséges, nem csufi annyira. Hol lehet ilyen normális fiút találni ilyen 19-25 korosztály között?

18/L

2010. nov. 13. 00:06
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:
óóóóh értem, :S :( :) egyszer csak találok vkit. de az utcán mégsem mehetek oda a fiúhoz leszólítani, h "helló szia mizujs?"
2010. nov. 13. 00:19
 12/49 Moszuke ***** válasza:
miért? mi tart vissza?
2010. nov. 13. 00:22
 13/49 A kérdező kommentje:
mert ha mondjuk van barátnője vagy valami az eléggé cinkes dolog. oké 1szer élek, meg lehet, h soha többé nem látom, de akkor is. meg ha pl haverjaival van akkor 100% h nem égetem be magamat. meg azért szerintem kicsit meglepődnének a fiúk, hogyha oda mennék.
2010. nov. 13. 00:25
 14/49 anonim ***** válasza:
Én 19/F vagyok, és én teljesen normális vagyok szerintem :)
2010. nov. 13. 00:28
 15/49 anonim ***** válasza:

Én 20/F vagyok, nem tudom, h mit takar neked a normális, de nem vagyok antiszoc, haverokkal eljárunk erre-arra, de a partykból már mostanra kinőttem, a testépítés mellett alkoholt, cigit mellőznöm kell. Egyetemre járok...

És én sem találok sehol normális lányokat, a ribancok nem kellenek, ha valaki nem néz ki túl jól, akkor ő is felejtős, ha valaki nem tolerálja, hogy napi 3 órát sportolok, az is húzós...

2010. nov. 13. 00:35
 16/49 A kérdező kommentje:
00:35: merre fele lax? :$ :D
2010. nov. 13. 00:39
 17/49 anonim ***** válasza:
és te merre laksz?
2010. nov. 13. 00:49
 18/49 A kérdező kommentje:
Én Budapest,
2010. nov. 13. 00:51
 19/49 anonim ***** válasza:
Mindenhol. Csak túlságosan keresed. Lazíts egy kicsit, aztán majd váratlanul egymásra találtok. Bp-n meg aztán tényleg van esély erre. Csak ne otthon ücsörögj. Ha már sétálgatsz a városban, akkor is jó esélyeid vannak.
2010. nov. 13. 01:00
 20/49 A kérdező kommentje:
de a mai fiatalok azért szerintem nem olyanok, hogy pl odajönnek az utcán, főleg mikor bnömmel vagyok. egyedül nem szokásom a városban sétálgatni. :S :( meg hát azt sem tudom, h hol kéne igazán sétálni, bevásárlóközpont?! esélytelen. :(
2010. nov. 13. 01:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!