Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik még olyan pasi ki tényleg normális?
IGEN!... csak oda kell menni hozzá, tudod!... ált ott ül a pult végében, és vagy stíröli a nőket, vagy feladta, hogy van még egy normális.
Az udvarlás résszel egyáltalán nem is lesz probléma. Csak ne játszd az unalmast... és akard te is megismerni, magyarán ne húzd az agyát.
Szóval VAN. Ami azt illeti ÉN ugyanezt szeretném a nőktől megkérdezni -- de nem teszem, mert úgyis tudom mi lenne a válasz.
Létezik, csak nem itt. Kezdj el élni!
Én leléptem, többet nem leszek az oldalon. Mindenkinek további sikereket kívánok, és kudarcokat is, hogy legyen miből tanulni! Jegyezzétek meg: ti irányítjátok az életeteket. Amit kiérdemeltek, olyan életet, olyan társat és olyan boldogságot/szomorúságot fogtok kapni...
Smartguy86
Előzmény:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
de miért ilyen nehéz??? azt akarom, hogy jöjjön már velem szembe és mondja már, hogy sziaa én vagyok az az ember akire szükséged van...
olyan türelmetlen vagyok...
21/L
Egyről tudok, csak egy évvel fiatalabb nálad...
20/F
A normális az, amely nem tér el az átlagtól. Tehát, ha nem találsz normális férfit, akkor nem ismered milyen egy normális férfi.
Ez olyan mintha azt írnám, hogy a világon nincsen normális nő. Ez azt jelenti, hogy képtelen vagyok megfigyelni, milyen is egy nő, és egy nemlétező lényfajtát keresek, de ha ilyen vagyok, akkor én nem vagyok normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!