Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van még rendes lány ezen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még rendes lány ezen a tetves világon?

Figyelt kérdés
Rendes lánya latt értem azokat,akik nem részegednek le a diszkóban és nem k*ratják szét magukat.
2011. ápr. 19. 14:31
 81/125 anonim ***** válasza:

12:03

igaz, amit leírtál, csak azt nem értem h ebben mi a rossz ... na meg mi a romantikus egy bevásárlásban? tudod ma természetes, hogy az első randin van sex, ez miért baj? én egy haveromtól hallottam, hogy az elsőn még elmegy ha nincs meg mozi, de a másodikat már az ágyában akarja, mert különben repül a csaj, és így is tele van nőkkel ... hát ez van

2011. ápr. 22. 12:21
 82/125 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Nem is kell felvenned velük a versenyt! Az az ő szintjük...

Értelmesebb és intelligenseb vagy ennél és van sokkal nagyobb adúászod, értékesebb dolgok amivel leveheted a csajokat a lábukról! Mert azért vannak ám, mint pl én is akiket taszít a tahó macsó kategória és a halk szavú félénk fiúkat szeretik! Csak mi sem vagyunk a nagydumás ráakadszkodós csajok, ezért nehezebb a kapcsolatfelvétel, az ismerkedés. De előbb-utóbb minden zsák megtalája a foltját! Csak türelem, és kitartás! :)

Nem kell foglalkozni a többiekkel, mert ők járnak rossz úton! Tudom én is hogy vonzó mert sikeresebbnek, népszerűbbnek tűnik de nem mind arany ami fénylik! Csak felületes, érdek kapcsolatok amik igy szövődnek semmi őőszinteség és nulla valódi érzések. Csúnyán átvertek engem is, de maradok ilyen mert ez a helyes út...

2011. ápr. 22. 12:26
 83/125 anonim ***** válasza:

12:21!

Nálad lehet! Itt nem!

No Comment....

Na erről beszélek!

2011. ápr. 22. 12:27
 84/125 anonim ***** válasza:
100%

Akkor most mondok valami érdekeset:

az első barátom 1 év 2 hónapot várt a szexre!!!

(nem ,nem csalt meg közben!)

2011. ápr. 22. 12:29
 85/125 anonim ***** válasza:
100%

22 éves férfi vagyok. Nem volt semmiféle viszonyom hölgyekkel. Én úgy gondolom először is tisztázni kellene bizonyos dolgokat. Mi a rendes?

Mert ha néha bulizik, oké, néha lerészegedik- előfordul fiatalkorban. Igazából itt erkölcsi romlásról kellene beszélnünk.

A ma magyar társadalom morális válságban van. A média, a politikai hozzáállás, az életmód, az iskolázottság mind mind befolyásolják egy adott személy személyiségét. Persze számos más oka is van. A nők erre különösen hajlamosak. Könnyen befolyásolhatók. A média pedig ezt próbálja kihasználni. Azt sugallja nekik, tökéletes pasi, én legyek a legdivatosabb legszebb.. stb.

De ha társadalmi szinten nézzük, azt látjuk a helyzetünk nem rózsás. A mai nők mást igényelnek. Legyen pénzed, sok humorod, jó kocsid, házad, állásod, egyetemi végzettséged. Persze ez is általánosítás.

Azok a rendes nők, akik egy emberben el tudják fogadni a rosszat (pl. betegség, fogyatékosság, szegénység illetve hasonlókat). A rendes nő nem néz le senkit csak azért, mert olyan amilyen. De kinek mi a rendes. Az biztos a nők ránk vannak utalva, és ezt elfelejtik. Liberális eszmei futás van és ők akarnak lenni az urak. Egy férfi mindent meg tud csinálni, kivéve a szülést. ÉS valahol tisztázni kellene a társadalmi szerepeket, hogy kinek mi a feladata. Aztán utána az erkölcsi gondok megoldása és így tovább...

2011. ápr. 22. 12:34
 86/125 A kérdező kommentje:
Mondassz valamit,kedves 12:34-es hozzászóló!
2011. ápr. 22. 12:42
 87/125 anonim ***** válasza:
100%

Ne általánosítsunk! A szomszéd pasi egy bögrét se tud elmosni, keresztanyám meg az eldugult lefolyót is megjavítja egyedül!

Egy nőnek a mai világban sokkal több gondja van mint a pasiknak, karrier, háztartás gyereknevelés és mindezt sokszor teljesen egyedül!!

Azt meg csak mellékesen jegyezném meg, hogy már a gyerekcsináláshoz sem feltétlenül kellettek! :)

Mit nem tudunk mi, amit Ti igen? Seperc alatt kicserélem az autóm kerekét! Kamiont is vezetek, ha kell! Állva pisilni, max... azt tényleg nem tudok. De csak idő kérdése :)

2011. ápr. 22. 12:46
 88/125 A kérdező kommentje:
Szerintem mindenki maradjon a kaptafánál. A nő maradajon nő,a férfi férfi. A nő nevelje a gyerekeket,főzzön és a többi.
2011. ápr. 22. 12:49
 89/125 anonim ***** válasza:
van..:) L
2011. ápr. 22. 13:18
 90/125 anonim ***** válasza:

A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:46

Ügyetlen férfiak vannak meg lányok is. De vannak ügyesek is. Ez egyén kérdése. Kerékcsere nem nagy dolog, kamion vezetés nem nagy dolog. Gyereknevelés szintén nem, ha az ember észnél van.

De kevés bagóért kemény fizikai munkát végezni, atomreaktorban dolgozni és meghalni utána, hogy megmentsünk sok millió ember életét, és számos más dolog van, amit a ffi csinál meg, mert a nő alkalmatlan erre a feladatra. Nem véletlenül van kitalálva a világunk úgy ahogy. a 20 szd elején megbolondították a nőket, esélyegyenlőséget akartak. Hát megkapták. Dolgozniuk is kell pluszban. Mert ha nem dolgozik a férfi nem tud annyi pénzt hazavinni, hogy megéljen abból egy család. Az pech, hogy a nő a gyereknevelés és a ház körüli munka mellett megkapta a nyolc óra munkát is. Nektek nem nehezebb a dolgotok, (ezt most nem ecsetelem miért nem, tudnék róla beszélni) egyébként meg mit csinálnátok ha nem kellene melóhelyre bemennetek? Mert ugye a panel házban nem igazán lehet élni. Nincsenek földjeink, sem nagy udvaraink, hogy önállóan ellátjuk magunkat. A mai nők nem vállalnak nagyon sok gyermeket, pont azért mert a megélhetésük korlátozott. Nem véletlenül nem támogatják a hazai földbirtokosokat, stb-ket, mert így az önállóság teljes mértékben megszűnik, átruházódik a multikra. A mai világban a nő megbolondításával a család fogalma is megbomlott. A nőt könnyebb irányítani. Persze a dolgokat nem egyoldalúan kell nézni. A szingli emberek meg kifejezetten hasznos egyének a multi-fogyasztó-globális társadalom számára. Egyrészt könnyebben támadható és elpusztítható ezek a lények és minden olyan érték, amely a társadalom legkisebb közösségét tartaná fent a családot.

A nő férfia akar lenni, a férfi meg nől. Ez a liberális politikai irányítás van. A nők megbolondításával a férfiak is támadhatók. Megbomlik a társadalom egysége, súlyos változások mennek végbe...

De most nagyon röviden fejeztem ki a dolgokat...

Tény, hogy a nők kicsivel több feladatot látnak el, de sokkal nyugodtabban, mint mi.

De ennek az okát sem részletezném most..

2011. ápr. 22. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!