Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedéskor hányadik randin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedéskor hányadik randin (mikor) illik elmondani hogy felépülő szenvedélybeteg vagyok?

Figyelt kérdés

Felépülő alkoholista vagyok, bő 20 hónapja absztinens.

Ez az eddigi leghosszabb absztinenciám, 2-3 hónapos leállásaim már voltak korábban is, illetve egyszer visszaestem 15 hónap után. Most sokkal komolyabban veszem az egészet és tényleg nem akarok többet inni.

Első randin nyilván meredek szóba hozni ezt a témát mert ijesztő.

De valamikor el kell mondani mert letagadni nem fogom.

F/33

dec. 5. 12:03
 61/105 A kérdező kommentje:
Jézusom, itt mindenki ismer? Ennyi idő után is? Mi van itt? Mi ez?
dec. 5. 15:17
 62/105 anonim ***** válasza:
90%
Az, hogy valaki alkoholista fiam, az kva nagy gond.És ha valaki emiatt lelép, azon nincsen miért csodálkozni.Te egy időzített bomba vagy életed végéig.És nincsen jogod megvetni azokat, akik nem akarnak ennek a tudatában élni veled.És azokat meg főleg nem, akiknek veled ellentétben megvolt az önuralmuk ahhoz, hogy ne a te szintedre süllyedjenek.Ennek tudatában nyafogj a továbbiakban.
dec. 5. 15:19
 63/105 anonim ***** válasza:
100%
Mikor használod újra a " Svábhegyi festő " nicknevedet? Az volt a kedvencem.
dec. 5. 15:20
 64/105 anonim ***** válasza:
91%
Figyelj, kértél véleményt és az emberek többsége azt mondta, mondd el a legelején, hogy legyen lehetőség mérlegelni. Vagy megfogadod, vagy nem. Nem a mi feladatunk eldönteni ezt.
dec. 5. 15:26
 65/105 A kérdező kommentje:
62: A kérdés nem nyafogás, hanem arról szól hogy mikor közöljem ezt ismerkedéskor, én is tudom hogy nem vagyok egy ász pali és nagy hendikep az alkoholizmus.
dec. 5. 15:27
 66/105 anonim ***** válasza:
9%

Nem kell mondani. Ha nem iszol úgysem tűnik fel, csak néhány olyan embernek, aki ismeri a jeleit a régebbi alkoholizmusnak (én pl. ismerem ezeket, mert volt/van alkoholista ismerősöm). Egyszerűen csak nem iszol és kész. A múltról meg ki kell találni valami hihető, de nem ennyire tabu kamu dolgot, amit alá tudsz támasztani.

Pl. a gyakoris kérdéseidet ne mutogasd. A régi piálások emlékeit se.

dec. 5. 15:29
 67/105 A kérdező kommentje:

64: Azt hiszem hallgatnom kell a többségre. Én a kamuhoz már megfáradtam, nem akarok lódítani, mellébeszélni, hogy azért nem iszom mert .....végtelen hülye dumával meg lehetne magyarázni.

Jobb az őszinteség, még ha kellemetlenebb is. Aki igazán velem akar lenni, nem ez fogja megállítani. Aki meg kizárólag emiatt kukáz, talán nem is érdemes összejönnöm vele.

dec. 5. 15:30
 68/105 A kérdező kommentje:

66: Nem akarok hazudozni. Tény hogy kényelmesebb lenne, egyszerűbb, na de piálni is egyszerűbb lett volna, mégis a nehezebb utat választottam, leraktam.

Most se mennék el a könnyebb ellenállás felé.

dec. 5. 15:32
 69/105 A kérdező kommentje:
De ha már őszinteség, a nők is közlik velem első randin a legnagyobb hibáikat ugye?
dec. 5. 15:33
 70/105 anonim ***** válasza:
89%
Ahhoz előbb egy randit kellene összehozni, majd utána ráérsz ezen gondolkodni.
dec. 5. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!