Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedéskor hányadik randin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedéskor hányadik randin (mikor) illik elmondani hogy felépülő szenvedélybeteg vagyok?

Figyelt kérdés

Felépülő alkoholista vagyok, bő 20 hónapja absztinens.

Ez az eddigi leghosszabb absztinenciám, 2-3 hónapos leállásaim már voltak korábban is, illetve egyszer visszaestem 15 hónap után. Most sokkal komolyabban veszem az egészet és tényleg nem akarok többet inni.

Első randin nyilván meredek szóba hozni ezt a témát mert ijesztő.

De valamikor el kell mondani mert letagadni nem fogom.

F/33

dec. 5. 12:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/105 anonim ***** válasza:
69%
#28 Hiába sértődsz meg, hiába mutogatsz másokra, akik nálad is sokkal mélyebbre süllyedtek a szenvedélybetegségek nyomorversenyében, azt vedd észre, hogy ettől szemernyit sem leszel jobb partnerjelölt. Hülye voltál, belekeveredtél valamibe, amibe nagyon nem jó belekeveredni. Vannak hibák, amiknek a következményei nem múlnak el egykönnyen, valaminek pedig soha.
dec. 5. 14:01
 32/105 A kérdező kommentje:

Nincs garancia semmire. 5 év után is vissza lehet esni. 15 év után is. Ahogy a te pasid/férjed is válhat alkoholistává melletted....

"és sok nő pozitívan veszi ha te felvállalod és harcolsz a pia ellen."

Igen, bízom benne hogy vannak ilyen nők, akik értékelik hogy felvállalom és harcolok ellene.

dec. 5. 14:01
 33/105 A kérdező kommentje:

31: Senkire nem mutogattam, meg nem is sértődtem meg. Abban igazad lehet hogy olyan felszínes nő nem kellene aki ennyi infó után azonnal kukázik, még ha van is szimpátia.

Az ilyen nőre az életben se lehet majd számítani, mert ha baj lesz, ha beteg leszek mit csinál? Akkor is lelép?

dec. 5. 14:04
 34/105 A kérdező kommentje:

31: Tehát egy felépülő alkoholistának sose lehet párja? Vagy mi ez az utolsó megjegyzés?

"Vannak hibák, amiknek a következményei nem múlnak el egykönnyen, valaminek pedig soha."

Én vállalom a gyengeségeimet is, ez van.Tudom, nem divatos dolog, egyszerűbb elhallgatni ezeket, kényelmesebb.

dec. 5. 14:08
 35/105 anonim ***** válasza:
88%

"Nincs garancia semmire. 5 év után is vissza lehet esni. 15 év után is. Ahogy a te pasid/férjed is válhat alkoholistává melletted...."

Garancia semmire nincs, csak nem mindegy, hogy az eddigiek alapján 0,005 % esélyt adsz neki, hogy másik a jövőben alkoholista lesz, vagy 50 %-ot. Valamiért egész picikét jobban bízok olyan emberben, akinél utoljára 20 évesen szaladt meg az alkohol egy bulizáskor, mint olyan emberben, aki évekig a rabja volt és visszaesésen is túl van.

Férfi vagyok amúgy (és nő is lehet alkoholista).

dec. 5. 14:08
 36/105 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező, miért nem függőkkel ismerkedsz/randizol. Talán jobban megérti a problémád.
dec. 5. 14:10
 37/105 A kérdező kommentje:

35: Sokkal több ember válik alkoholistává, eleve van 1 millió az országban, és ez csak a már alkoholista, nem beszéltünk a nagyivókról és így tovább.

Nagyon lebecsülöd a jelentőségét az alkoholnak.

dec. 5. 14:12
 38/105 anonim ***** válasza:
43%

"Az ilyen nőre az életben se lehet majd számítani, mert ha baj lesz, ha beteg leszek mit csinál? Akkor is lelép?"

Nagyon nagy bajok vannak fejben, ha neked egy önhibádon kívüli betegség egy kategória azzal, amikor a saját kontrollvesztésed miatt éveken át következetesen rombolod a környezeted és saját magad életét. Ha ezt magyarázni kell, akkor tényleg nem állsz készen egy felnőtt kapcsolatra, alkoholtól függetlenül.

dec. 5. 14:13
 39/105 A kérdező kommentje:

36: Azért mert olyan absztinens alkoholista nő, aki a korosztályom, azokat nagyítóval kell keresni, de egyébként jogos felvetés.

Nekem semmi bajom nem lenne egy absztinens alkoholista nővel.

dec. 5. 14:15
 40/105 A kérdező kommentje:

38: Elárulnám hogy de, nagyon is jó a hasonlat, mivel az alkoholizmus is betegség és egy idő után nem tudod uralni.

Én se jó kedvemben ittam, hanem muszáj volt, rosszul voltam nélküle. De kérdezz meg egy dokit ha nekem nem hiszel hogy betegség e!

dec. 5. 14:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!