Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észre vette a srác akivel randiztam hogy van egy kis bajuszom, és viccelődött vele, nekem ez rosszul esett, csak szerintem nem illik ezt egy nőn szóvátenni? Ezt mondtam neki
Túlreagáltad. Ha drámát csinálsz ilyen dolgokból, akkor az nem könnyű a másiknak
Meg nem mondta, hogy szedesd le, minek csinálod? Ha tényleg zavaró lenne akkor is lehet festeni is a színét és akkor semmlátszik. de lehet tök nem zavaró és csak vicc volt
Túltoltad.
Nőre nem való a könnyen észrevehető pofaszőrzet. Ha tudod, hogy hajlamos vagy a szőrösödésre, akkor randi előtt elintézed és máris nem fog ilyen „kellemetlenséget” okozni. Ellenkező esetben jogosan mondhatja azt, hogy igénytelen vagy és nem vagy rá tekintettel.
Felejtsd el. Nyilván érzelmileg éretlen kis pöcsös volt. Sokuk nem tanulja meg, hogy ahogy haverkával lehet bánni, úgy nem lehet nővel, pláne nem kezdődő kapcsolatban, amikor még idegenek vagytok, és nem ismeritek egymást humorát.
Mondjuk én rákérdeztem volna, hogy konkrétan mi a vicc.
Ne sajnáld, itt ő volt a hunyó. Ha nem tetszik neki, hogy ilyen vagy, akkor lekoptat, ennyi, de viccelődni rajta? Pf...Nem is kell tudnia, hogy ez neked kényes kérdés, kinézettel nem illik viccelni, főleg nem nőknél, és pláne nem az első randin. Aki ennyire nincs képben a társas viselkedés íratlan szabályaival, az máskor másban hozott volna kellemetlen helyzetbe.
Örülj neki, hogy kiderült. Most képzeld el, hogy később meg majd a "hurkáidon" poénkodna, az hogy esne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!