Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedéskor hányadik randin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedéskor hányadik randin (mikor) illik elmondani hogy felépülő szenvedélybeteg vagyok?

Figyelt kérdés

Felépülő alkoholista vagyok, bő 20 hónapja absztinens.

Ez az eddigi leghosszabb absztinenciám, 2-3 hónapos leállásaim már voltak korábban is, illetve egyszer visszaestem 15 hónap után. Most sokkal komolyabban veszem az egészet és tényleg nem akarok többet inni.

Első randin nyilván meredek szóba hozni ezt a témát mert ijesztő.

De valamikor el kell mondani mert letagadni nem fogom.

F/33

dec. 5. 12:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/105 anonim ***** válasza:
80%
Amikor azt szeretnéd, hogy vége legyen a randiknak és elhagyjon :)
dec. 5. 12:04
 2/105 anonim ***** válasza:
87%
Randi előtt.
dec. 5. 12:09
 3/105 anonim ***** válasza:
91%
Cseten.
dec. 5. 12:10
 4/105 anonim ***** válasza:
92%
Marmint még randi elott cseten.
dec. 5. 12:10
 5/105 anonim ***** válasza:
42%
Ahogy az 1 írja
dec. 5. 12:11
 6/105 anonim ***** válasza:
82%

a rehabon megtanítják, hogy az első pár év a saját felépülésedről szól és nem arról, hogy párkapcsolatot kezdjél, mert nem biztos, hogy meg tudsz tartani egy új és egészséges emberi kapcsolatot nemivóként.

ha mész a legközelebbi AA gyűlésedre, akkor vidd be ezt a témát, kérd a többiek véleményét és segítségét is ebben, de szinte biztos vagyok benne, hogy ők is azt mondják majd, hogy ezzel kell indítani, mert most ez határoz meg téged és igenis kihatással van és lesz az életedre és a másik személyére is.

dec. 5. 12:30
 7/105 anonim ***** válasza:
44%
A téma fel sem fog merülni köztetek, ha nem iszol.
dec. 5. 12:33
 8/105 A kérdező kommentje:

1: Tehát egy felépülő alkoholista kuka? Az megvan hogy bárkiből válhat alkoholista? Tehát kapcsolat közben is kialakulhat? Vagy majd kidobod a pasit ha alkoholistává válik?

6: S hány évet kell várni? Amúgy nekem AA-ban minimum 1 évet mondtak, hogy addig felejtsem el a másik nemet. Visszaesni bármikor vissza lehet, 5-10 év után is. Így közeledve a 2 évhez úgy érzem hogy már ismerkednék és nem akarok 40 éves koromig várni mert nekem még "magammal van dolgom".

7: Hogyne merülne fel, előbb utóbb feltűnne neki hogy én SOHA nem iszom alkoholt. Nagyon ritka az olyan nem alkoholista aki teljesen absztinens, néha gyakorlatilag mindenki iszik, ha máskor nem, ünnep, születésnap, hasonlókon. De a többség gyakrabban is.

Ha most ide leírná mindenki hogy novemberben hányszor ivott alkoholt, igencsak meglepődnénk a számokon, és 0 szerintem nem is biztos hogy lenne.

dec. 5. 12:42
 9/105 anonim ***** válasza:
100%

"Vagy majd kidobod a pasit ha alkoholistává válik?"

Én simán.Ilyen apám volt, az első adandó alkalommal leléptem mellőle.És milyen jól tettem.Lehet nem is élnék már, ha nem hagyom ott a pcsába.

dec. 5. 12:47
 10/105 A kérdező kommentje:

6: Egyébként sose jártam rehabon, itthon józanodtam ki.

Nehézségek meg mindig lesznek az életben, ha úgy érzem már stabil a józanságom, miért ne ismerkedhetnék? Most amúgy a 2 évet tűztem ki magam elé, hogyha elérem a 2 évet, óvatosan elkezdek ismerkedni.

GOndoltam arra is hogy egy szintén felépülő alkoholista nőt keresek, ő jobban megérti mi zajlik bennem, meg úgy ezt az egészet.

Csak abból nagyon kevés van, pláne korombeli.

dec. 5. 12:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!