Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedéskor hányadik randin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedéskor hányadik randin (mikor) illik elmondani hogy felépülő szenvedélybeteg vagyok?

Figyelt kérdés

Felépülő alkoholista vagyok, bő 20 hónapja absztinens.

Ez az eddigi leghosszabb absztinenciám, 2-3 hónapos leállásaim már voltak korábban is, illetve egyszer visszaestem 15 hónap után. Most sokkal komolyabban veszem az egészet és tényleg nem akarok többet inni.

Első randin nyilván meredek szóba hozni ezt a témát mert ijesztő.

De valamikor el kell mondani mert letagadni nem fogom.

F/33

dec. 5. 12:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/105 anonim ***** válasza:
100%
#19 Szerintem is rossz dolog, de ez a magyar valóságon semmit se változtat, hogy még praktizáló alkoholisták is képesek ismerkedni, akkor gyógyuló alkoholistaként sem feltétlen annyira rosszak az esélyek, mint ahogy a GYK válaszokból kitűnik.
dec. 5. 13:14
 22/105 anonim ***** válasza:
100%
Csetelés közben, vagy adatlapban kellene szerepelnie. Majd akit érdekelni fogsz az fog neked esélyt adni.
dec. 5. 13:15
 23/105 anonim ***** válasza:

21.

Aki szégyelli magát miatta, annak nehéz. Én nem iszom semmit, mégsem tudok ismerkedni, más okokból kifolyólag (nagyon alacsony önbecslés, rossz anyagi helyzet, világvégén élés)

A suttyó sima alkesz leszarja a többi ember véleményét, ezért ismerkedik könnyen. Valahol irigylem az ilyeneket.

dec. 5. 13:18
 24/105 anonim ***** válasza:
Minél előbb, online világban fel kéne tüntetni és offline már az első randi előtt mert ha később mondod el ugye akkor csalódni fog benned mivel titkoltad. Nem lehet hazugságra, titokra építeni kapcsolatot mert hiába szerelmes beléd, van oda érted ha a bizalom megrendül és bármikor később oda vágja, hogy hamis vagy, vagy azonnal kitesz téged. Amúgy absztinensként absztinens nőkkel is lehet ismerkedni. Bár sok nő fejestül beleugrik az ismerkedésbe ha bejössz nekik mindegy, hogy pieltél (vagy drogozott valaki) és sok nő pozitívan veszi ha te felvállalod és harcolsz a pia ellen.
dec. 5. 13:22
 25/105 anonim ***** válasza:

"Piál Föld, piál ma minden.Piálva vedelik a szeszt itt alsó-felső szinten..."

Hofi Géza

dec. 5. 13:27
 26/105 anonim ***** válasza:
100%

8 ha alkesz lesz kap egy kis időt (1 honap) és segítségét is...ha nem változik, akkor igen, kirakom.

Aki alkoholista volt, az nagyobb eséllyel esik vissza.

"Hogyne merülne fel, előbb utóbb feltűnne neki hogy én SOHA nem iszom alkoholt."

Én pl sose voltam alkoholista és sose iszom szinte...talán 2 évente egyszer.

A Magyarok az egyik legpiásabb nép..

dec. 5. 13:46
 27/105 A kérdező kommentje:

"Viszont te többször is visszaestél, egyszer még 15 hónap után is. Ezek után nincs sok hitele annak sem, hogy most épp 20 hónapja nem ittál."

Egyszer estem vissza, a 2-3 hónap még nem igazi absztinencia. Látom ismered a betegséget. Igen, az elején szinte mindenkivel előfordul hogy visszaesik. Nem trauma ért 15 hónap után, kizárólag az én hülyeségem miatt ittam aznap este és szép lassan visszaestem.

Itt meg valami különleges klub lehet hogy senki se iszik alkoholt, mert a környezetemben szinte mindenki iszik néha.

Csak Magyarországon a nem iszok alkoholt = nem szoktam berúgni kb. Hát nem.

A nem iszom alkoholt = egyáltalán nem iszom alkoholt soha.

dec. 5. 13:51
 28/105 A kérdező kommentje:

"Szerintem nincs olyan értelmes nő, aki tudva egy gyógyuló alkoholistával kezd. Bocs. Teljesen más, amikor tudod, hogy gázos valaki, és úgy kezdesz vele, vagy később alakul ki, és majd együtt megküzdötök vele. Lehet, hogy fáj az igazság, amit itt sokan írtak is, de legalább látod, hogy eléggé egyöntetű a vélemény, hogy minél hamarabb mondd el, hogy ne húzd senki idejét."

Ha ismernéd a betegséget tudnád hogy ezzel kizárólag saját magad tudsz megküzdeni, ez nem olyan hogy szorítja valaki a kezed és akkor könnyebb nem inni.

De felfogtam, sokaknak büdös itt egy gyógyuló alkoholista. Te szívesebben kezdesz egy iszákos palival, aki még vedel? Ez komoly? S majd együtt könnyebb megküzdeni vele? Elárulnám hogy az alkoholizmusnál magányosabb betegség aligha létezik. Ott semmit se számít hogy van e barátnőd vagy nincs.

Egy teljesen szermentes embernek írogatják hogy instant kuka, mert belátja hogy alkoholista és többé nem ihat? Ez komoly?

Úgy írtok ide mintha aktív lennék. Holott biztos vagyok benne hogy egy csomóan jártok konkrétan alkoholistával, aktívval, vagy legalább nagyivóval.

CSak ugye az alkoholisták 90 % a tagadja hogy az, nagyivónak lenni meg menő, iszogatni menő, bulizni menő.

De fuj az absztinens alkoholista, fuj fuj.

dec. 5. 13:57
 29/105 anonim ***** válasza:
100%

"Egyszer estem vissza, a 2-3 hónap még nem igazi absztinencia. Látom ismered a betegséget. Igen, az elején szinte mindenkivel előfordul hogy visszaesik. Nem trauma ért 15 hónap után, kizárólag az én hülyeségem miatt ittam aznap este és szép lassan visszaestem."

Oké, akkor nem ismerem behatóan a betegséget és 2-3 hónap nem igazi absztinencia, legyen, elfogadom. Arra számíts, hogy a randipartnereid 99 %-a szintén nem fogja ismerni. A lényeg a 15 hónap - hülye voltál és visszaestél, ezek után miért kéne bárkinek is azt gondolnia, hogy 20 hónap után majd tuti nem fogsz visszaesni?

dec. 5. 13:57
 30/105 anonim ***** válasza:

Én néha se iszom fiam Balázs.Cukorbetegként egy rahedli gyógyszer mellett pont ez hiányozna még az életemből.

Az viszont tény,hogy rohadt alkoholista a magyar nép.

Hofi Géza el is énekelte anno az alkoholisták himnuszát:Piál a Föld.

dec. 5. 14:01
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!